- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma4
tag
Grat az új tulajoknak!
Engem az nem hagy nyugodni, amit az E55 tesztjében a mikrofonnal kapcsolatban olvastam. Kár, hogy a tesztelő nem említi a térerő érzékenységet, de ami jelenséget leírt, mármint hogy ő hallja a másikat, őt pedig nem, ez tipikusan az a jelenség, amikor pl. beszélek egy autóval közlekedővel és távolodik az adótól. Ilyenkor ahogy csökken a térerő először én, mint egyhelyben álló kezdem az ő hangját szaggatva hallani, ő hall engem rendesen, majd ahogy tovább távolodik az adótól, akkor már neki is szaggat, aztán ha tovább megy, jön a bontás.
Nos, ha a telefonnál ez a gyenge térerő érzékelés a gond, ugye a sugárzási adata kb. harmada a mai átlag telókénak, az E51-eshez viszonyítva majdnem a negyede, és ez az oka a jelenségnek, akkor alapjában használhatatlan a telefon, értelme sincs mást nézni. Tehát kérném szépen a tulajokat, hogy tapasztalataikat osszák meg velünk azzal kapcsolatban, hogy átlagosnál kisebb térerővel bíró helyeken használható-e a teló, nem jelentkezik-e a mikrofonos probléma, hallanak-e a túloldalt...
Előre is köszönve!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest