Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bucy
aktív tag
Végleg meghalt az akksim, van utángyártottam, de nem az igazi.
Tudtok ár/teljesítmény viszonyban jó, megbízható minőségű utángyártott akksit ajánlani? -
-
Bucy
aktív tag
Használja valaki a Garmin 5.00.20-ast?
Nálam a magyar menü összekeveredik, angolul is kezelési gondok vannak, gyakorlatilag használhatatlan.
Az 5-össel eddig csak szívás volt nem ment egy percig se rendesen, most viszont kellene, túrákon szoktam a telóval navigálni.
Azt hiszem megy vissza a 4-es azzal nem volt gond. -
Bucy
aktív tag
Mostanában poros környezetbe került a telefonom, így szépen előjött nálam is az elhalkulás. Mivel szinte már semmit nem hallottam torxom meg van, szétkaptam. Az előlapból kipattintottam a plexit, kitakarítottam a vásznat (jó poros volt), majd mivel mintha fordítva fúrták volna ki a plexit, a hangszóró előtt volt kis lyuk, a másik felén nagyobb, kitágítottam a torxal oválisra mint a hangszóró és összeraktam. Nem tudom már új korában hogy szólt, de most hangos és tiszta, visszanyertem a hallásomat.
-
Bucy
aktív tag
Hétvégén kipróbáltam a dátum dolgot.
Az auto frissítés végig be volt kapcsolva.
Telefon kikapcs és elmászott.
Net wifi-n, semmi, net GPRS-el, azonnal lefrissült.
Hétvégén teszt 3G-re állítva.
Frissíteni kellene, de sok idő, annyira nem zavar végülis, nem szoktam kikapcsolni. -
Bucy
aktív tag
válasz
asadasad22 #5238 üzenetére
Éjjel szinte soha nincs kikapcsolva a telo. Az auto frissítésben sem vagyok biztos, mivel az első alkalom után kapcsoltam ki vagy be és úgy is hibázott. Lehet a kettő bizonyos kombinációja okozhatja? Ami igaz viszont, hogy már vagy 2 hónapja nem csinálta.
fm!: van spanyol nyelv GM XT-re.
-
Bucy
aktív tag
Tényleg az új szoftban javították a dátum gondot?
Ez engem is zavar, főleg ha elfelejtem utánállítani.
Szerencse, hogy a TV is indul reggel, így biztosítva van a hétfői beérkezésem is. -
Bucy
aktív tag
Valaki nem nézné meg, hogy a képeknél egyezik-e a fájlon belüli és az intézőben lévő dátum, kíváncsi lennék rá.
Más, irremote-ba importált már valaki ccf-et?
Fényképezőt szertnék vele távirányítani, de nem fogadja el a ccf-et sem BT-ről, sem levélből. -
Bucy
aktív tag
Hali!
Érdekes apró problémával szembesültem.
Hétvégi céges buli után rendezgettem időrendbe a két géppel meg 3 telóval készült képeket, amikor feltűnt, hogy az enyémmel készült nem stimmel, 2 óra - van.
Gyorsan csináltam egy képet és az eredmény érdekes:
a galériában tulajdonságoknál pontos, filekezelő tulajdonságoknál pontos, gépre dugva tulajdonságoknál pontos, de intézőben, commanderben a fájl dátuma 2 órával fiatalabb a kelleténél! 2 gépen is próbáltam.
Valakinek hasonló? -
Bucy
aktív tag
Most csinált egy olyat a teló, hogy pitty, amíg előszedtem még egy rövid majd hosszabb pittyenés és a képernyőn Rendszerhiba!, majd sötét és talán újraindult. Ez mi lehetett?
-
Bucy
aktív tag
Hali!
Én is a Garmin-t használom főleg a térkép választék miatt, topoguide, turistautak.hu nagyon jó segítség túrázáskor, kerekezéskor.
Én 3 félével próbáltam, minddel működik, szvsz bármelyik SirfSat III vagy újabb chip-es jó lehet. A töltő kompatibilitás miatt praktikusnak tűnik a Nokia LD-3W vagy LD-4W. -
Bucy
aktív tag
A TomTom-ot a 680.1466-os térképpel használom, igaz nem mentem vele túl sokat, de a lefedettséget hiányát nagyobb településeken nem éreztem, de ettől még tény.
A Nokiát én is ajánlottam már ismerősnek, de még nem vette meg így nem tudtam tesztelni.
A hiba valóban bosszantó, de kezelhető. Ezt kifejtenéd? -
Bucy
aktív tag
Én eddig BT-338 és BT-308-al próbáltam tökéletesen működik a kommunikáció.
GPS szempontból én is valamilyen SiRF Star III-asat ajánlanék.
Programok közül a TomTom és a Garmin is jó szerintem, próbáltam mind2öt.
A garmin mellett nálam most a túristautak telepíthetősége szól, ellene a bosszantó hiba amire feljebb keresem a választ. -
Bucy
aktív tag
Hi!
Ki lehet valahogy iktatni a PowerSaver üzemmódot?
A probléma az, hogy ha a Garmin MobileXT-t csak térkép üzemmódban használom és nincs tervezett útvonal, bekapcsol az energiatakarékos mód.
Minden megoldás érdekel. -
Bucy
aktív tag
Valaki próbálta már Cisco Voip rendszerbe beizzítani a telót?
Minden telepítve van a CallManager-ben meg a telefonon is, mégsem ismeri fel a rendszer és nem találom hol a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Nokia E50 utódja olyan telefon, ami méltó az előd szellemiségéhez.
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest