Hirdetés

  • Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska

    lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    veterán

    Annak idején, amikor elkezdtem nyüglődni azon, hogy a 6233-at le kellene cserélnem symbián rendszerűre, (a 6120már meg volt), a témobil éppen akkor "végkiárusította" az N95-öt. Egyedül a kijelzője tetszett, hogy jó nagy. Párszor volt a kezemben, olyan nyikk-nyakk készüléknek tűnt. Érdekes módon kibírtam, hogy ne vegyek N95-öt. A navigáció nem sokat érdekelt belőle; ha meg wlan, az E51 sokkal jobban izgatta a fantáziámat, már csak az akkumulátor kapacitás miatt. És az E51 addig-addig birizgálta a csőröm, hogy meg is vettem. Szubjektív dolgok, de ennek a telefonnak van legalább súlya. "A súly a lényeg! A sjúly a mjegbízhátóság jele!" Blöff
    Szóval elolvastam a teszjét az N96-nak, és biztos vagyok benne: sosem lesz ilyen telefonom.
    Az eredeti vágyam, az E90 még néha-néha eszembe jut; de marha jól tartotta az árát a témobiléknál.Most meg már ... itt az E51. Lassan kezd egyre jobban hozzám nőni.
    Kis apróságok (de nekem nagyon jól esik): a search a 6120-on a yahoon kutakszik. Az E51-en meg egy komplett file kezelő is. Minden ott van könyvtárszerkezetben, ami a telefonon van.

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák