Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszu
senior tag
Nem lehetetlen a 69900 ft-os ár hivatalos helyen.
Írtam pár napja,hogy a Sorok-sári Auchanban lévő tmobileboltban kértyafuggetlenul volt kirakva ennyiért.
Másnap visszamentem,megnéztem kiprobáltam és rákérdeztem,hogy milyen garival adják.
Az eladó mondta,hogy természetesen Nokia garanciával,ők nem is áruhatják mással.Félretették nekem,mert csak aznap este kaptam valahonnan pénzt. De sajnos 9 után kaptam meg és már nem tudtam visszamenni,csak ma. termézetesen elvitte más.
Nagyon nem sírtam,mert szerelem nem lett. Szokatlan a kijelzője nekem. Kicsi.
Persze nem lehet minden N95 méret,tudom. De a tudása,összeszerelési minősége korrekt,nagyon.Viszont ha valakinek kell,tudok 75 ért hivatalos Nokiagaranciával (2 év),számla nélkül-
Egy ismerősöm hozza,Pesten meg is lehet vele beszélni,hogy kivigye egy megbeszélt helyre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia E50 utódja olyan telefon, ami méltó az előd szellemiségéhez.
- Autós topik
- Hobby elektronika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ukrajnai háború
- ZIDOO médialejátszók
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest