Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
VÉGRE! Jöhet a többi hűtőjük is feketében
-
Lacok
őstag
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
Epito jellegu kritika: Bar nem nehez utanajarni, de szerintem hutokrol szolo cikkekben nem lenne hulyeseg feltuntetni valamilyen szintu kompatibilitast. Most nem konkretan arra gondolok, hogy AM4, hanem mondjuk a max TDP osztalyra, vagy ilyesmire.
Pl ennel a hutonel a legnagyobb modell, amihez meg a gyarto szerint eleg, az a 105W TDP-s r7 3800X. Mas kerdes, hogy ilyen meretekkel En meg egy 65W TDP-s procira is csak nagyon jol szellozo hazban mernem ratenni, de lehet, hogy tevedek, es a noctua csinalt valami csodat."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
félisten
Nézegettem anno teszteket a sima (nem fekete) változatról, Ryzen 1600X (ami 95W TDP-s) esetében 35°C körüli delta szinten tartotta (ie.: 20 fokos szobában 55°C, 30 fokos házban 65°C).
Egy 3800X-re nem szívesen raknám én sem, de az nem is az SFF formátumba való. Viszont 65W körüli CPU-kat csendben tarthatja hűvösen.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Cythyel
senior tag
ha pár hónappal korábban jött volna, akkor ez lenne most a deskmini a300 házban 3400G apu-n... mondjuk az ezüstös sem feltűnő, főleg miután az alap barna ventit lecseréltem egy majdnem feketére az arctic-tól
hűtő teljesítménye viszont megfelelő, abban a pici házban 8 szálas terhelés és 100%os igp használat mellett is 80°C alatt tartja az apu-t... -
Cythyel
senior tag
elsőre én sem tudtam igazán elképzelni hogy mekkora, hiába csináltam papírból 1:1 méretű modellt stx deszka lévén, nem sok hely van mellette, mondhatni a hasáról is simán át lehet fogni, mégis szellős, csak a hátul levő ssd/hdd tud kicsit befülledni, gondolkozok is rajta, hogy a bordára fújó ventit megfordítom és leszívná róla a meleget, úgy is ott van közvetlen (25mm-es lévén) a hát rácsozata mellett, így egyből kiszívná az apu hőjét
-
prolad
addikt
Nálam ebből a sima barna ventis van, Ryzen 5 1600 és 2400G volt/van alatta, mindkettőnek elég melege volt, ha csak gyári értékekkel hagytam nemmi. Alulfeszelve 0.9V-ra viszont már jók az értékek és még csak nem is hangos. Nem értem az AMD miért lő be gyárilag magas fesz. értékeket.
Amúgy jó kis hűtő, ekkora magassággal és mérettel kb. mindennel kompatibilis.
-
mad823
őstag
Nálam is ilyen (na jó, a színes) pörög egy 2400G-n, teljesen hibátlan. Tény, hogy a "felezőt" nem kötöttem be, így picivel hangosabb, de még nincs alulfeszelve, de így is nehéz 80 fokig elhajtani - nyáron. Ja, és fél kiló ez a kis szar.
-
hemaka
nagyúr
Végre nem pocsék
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Graphics
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- OLED TV topic
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest