- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PLC programozás
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aprósólyom #18 üzenetére
Ellenállás van benne
-
hemaka
nagyúr
Végre nem pocsék
-
mad823
őstag
Nálam is ilyen (na jó, a színes) pörög egy 2400G-n, teljesen hibátlan. Tény, hogy a "felezőt" nem kötöttem be, így picivel hangosabb, de még nincs alulfeszelve, de így is nehéz 80 fokig elhajtani - nyáron. Ja, és fél kiló ez a kis szar.
-
prolad
addikt
Nálam ebből a sima barna ventis van, Ryzen 5 1600 és 2400G volt/van alatta, mindkettőnek elég melege volt, ha csak gyári értékekkel hagytam nemmi. Alulfeszelve 0.9V-ra viszont már jók az értékek és még csak nem is hangos. Nem értem az AMD miért lő be gyárilag magas fesz. értékeket.
Amúgy jó kis hűtő, ekkora magassággal és mérettel kb. mindennel kompatibilis.
-
Cythyel
senior tag
elsőre én sem tudtam igazán elképzelni hogy mekkora, hiába csináltam papírból 1:1 méretű modellt
stx deszka lévén, nem sok hely van mellette, mondhatni a hasáról is simán át lehet fogni, mégis szellős, csak a hátul levő ssd/hdd tud kicsit befülledni, gondolkozok is rajta, hogy a bordára fújó ventit megfordítom és leszívná róla a meleget, úgy is ott van közvetlen (25mm-es lévén) a hát rácsozata mellett, így egyből kiszívná az apu hőjét
-
-
Cythyel
senior tag
ha pár hónappal korábban jött volna, akkor ez lenne most a deskmini a300 házban 3400G apu-n... mondjuk az ezüstös sem feltűnő, főleg miután az alap barna ventit lecseréltem egy majdnem feketére az arctic-tól
hűtő teljesítménye viszont megfelelő, abban a pici házban 8 szálas terhelés és 100%os igp használat mellett is 80°C alatt tartja az apu-t... -
Nézegettem anno teszteket a sima (nem fekete) változatról, Ryzen 1600X (ami 95W TDP-s) esetében 35°C körüli delta szinten tartotta (ie.: 20 fokos szobában 55°C, 30 fokos házban 65°C).
Egy 3800X-re nem szívesen raknám én sem, de az nem is az SFF formátumba való. Viszont 65W körüli CPU-kat csendben tarthatja hűvösen.
-
opr
nagyúr
Epito jellegu kritika: Bar nem nehez utanajarni, de szerintem hutokrol szolo cikkekben nem lenne hulyeseg feltuntetni valamilyen szintu kompatibilitast. Most nem konkretan arra gondolok, hogy AM4, hanem mondjuk a max TDP osztalyra, vagy ilyesmire.
Pl ennel a hutonel a legnagyobb modell, amihez meg a gyarto szerint eleg, az a 105W TDP-s r7 3800X. Mas kerdes, hogy ilyen meretekkel En meg egy 65W TDP-s procira is csak nagyon jol szellozo hazban mernem ratenni, de lehet, hogy tevedek, es a noctua csinalt valami csodat. -
Lacok
őstag
-
XuChi
addikt
VÉGRE! Jöhet a többi hűtőjük is feketében
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy már piacon lévő, mindössze 37 mm magas modell fekete variánsa érkezett meg, ezúttal Socket AM4 foglalathoz.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hardcore café
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest