Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
átlagjóska, igen.
tőlem nem egyszer kértek tanácsot kompaktosok, hogy váltanának feljebb. ajánlottam mft duplakiteket, normálisabb dslr-t használtan, az évek alatt kettő volt, aki megfogadta, a többi az megvette az 1100d-t/d3100-at, vagy valami lelakott széthajtott használt vázat két kitzoommal, mer' az tükrös és jó képeket csinál, aztán kérdezget engem, hogy csinálom, hogy nem zajosak a képeim...
-
Mr.Csizmás
titán
FYI egy ekv. 300 mm tele pl. mft-n nem nagyobb és nehezebb, mint egy doboz energiaital.
"komolyabb" fotózás - össze se számolom, hogy az mft, és fujix topicban hány esküvő és természetfotós dobta le az 5d-t egy EM10, EM5, XE1, XT1-ért
(#74) jjeahh a dslr világban elég nagy innováció egy kihajtható kijelző, vagy eggyel több Fn gomb
-
Mr.Csizmás
titán
dear god
gyertek, dobáljatok meg tükrösökkel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Canon EF 17-40mm F/4 Fullframe obi
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - AKCIÓ!
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest