Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsíkosMókus
aktív tag
Az a lényeg, hogy lesz Nürburgring Nordschleife.
-
Tom5
addikt
Kéne már egy jó nfs.
-
Dyno
veterán
Nagyon szeretem az Endurance versenyeket, de a grid-be is nevetséges, se kerékcsere se semmi, az tetszik benne hogy bogaras lesz az autó,de ez még nem teszi jóvá.
Az a legjobb amikor éjszaka 4órás etapot beválalok, haverok emg alszanak, még így is megvan a hangulat.(#25) - = Zk = -: ejh, ha lenne GT PC-re
Azt hiszem hónapokig lenne mivel játszani..... -
Amúgy várja ezt még valaki az utóbbi részek után? Úgy értem rendesen, VÁRJA? Mint régesrég pl. az NFS 3-4-5-öt? Szerintem nem, azt már eljátszották...
-
Ice!?
őstag
Semmitmondó képek.
-
- = Zk = -
félisten
hát nemtudom..
képek alapján nemtudok mit mondani. nemis akarok. majd a látvány és játékélmény.szerk: ejh, ha lenne GT PC-re
-
HyP3b0y
senior tag
Én annó ps2-n a GT4-t toltam és ott rengeteg 24h-ás verseny volt. Még az utolsó hely is sok kreditet kapott, így volt hogy napokat ment a ps2 üresen és szeretem a krediteket
Mielőtt vki lehurrog, azért csináltam meg párat 1. helyre is a jó öreg, nyert, túraautós chevrolet camaroval
-
Dyno
veterán
válasz
kovacsroli #22 üzenetére
Hát csak ne lenne annyira arcade jellegű
Ami nálam viszi régóta a prímet az a gtr2, főleg a 24órás része.Haverokkal 3-an összeülünk és átszoktuk nyomni valós időben 24órán kerestül.
-
kovacsroli
senior tag
nemtudnak igazi kemény és komoly autóversenyt csinálni, ellentétben a gridesekkel
-
Xaels
félisten
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
Nemigazán mert nem rendelkezem sajnos semmilyen sony konzollal ezért nemnagyon szoktam nézegetni, hogy miből maradok ki...
Valaki mondta nekem a GT-s videókat. Láttam őket, de nekem elég kevesek voltak. Én valami komolyabb és hosszabb videóra gondoltam...
-
heihachi
addikt
válasz
kovacsroli #16 üzenetére
Hát ha nem lenne kiírva, hogy NFS, és tippelnem kéne, tuti én is GRID2-t tippelnék. Bár ettől még lehet jó játék (mondjuk ennek ellentmond, hogy NFS
).
-
PH-User
addikt
Gyönyörű... Többet sem játszok NFS-sel.
-
kovacsroli
senior tag
Tudnak vajon újat mutatni? Így első ránézésre a Grid-re hajaz..
-
-XadAnuX+
őstag
A kedvencem az NFS sorozat.
Nagyon várom, hogy megjelenjen és nyomjam -
ThaBoss
senior tag
remélem nem lesz olyan csalódás, mint az utolsó 2...
-
Tomekk.
aktív tag
azt nem értem, hogy a visszapillantókban miért nem lehet látni a saját autónkat? nehéz lenne megoldani? vagy ez csak engem zavar minden autós játékban?
-
Lacix29
őstag
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
PSP-s GT-n szerinted mi a kamu ?
[link] -
blazsey2
senior tag
Képek alapján jó,de jöhetne egy kis demó akkor sokat tisztulna a kép.Addig csak találgatni lehet.
-
twollah
nagyúr
Fotobolt nagyon bejatszhatott ezeknel a kepeknel.
-
Dyno
veterán
Lelicenszelt játék lesz, vagy valami kitalált verseny sorozatról fog szólni?
-
Prof01
veterán
Nem rossz.
-
Daniel Alves
őstag
Az első kép nagyon brutál
-
Xaels
félisten
Pff ezek sem teljesen natúr ingame képek. Inkább már valami hosszabb és részletesebb videó jöjjön. Ezekből a szanaszét blur effectezett képekből semmi sem derül ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest