Hirdetés
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Projektor topic
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
És szerinted autós játékból csak 1 féle van? Mert én láttam olyasmit is autósban hogy roncsderbis, lövöldözős, rendőrös üldözős, sima versenyzős, stb. Sajnálom hogy te csak olyat láttál ami a kvarcjátékon volt (gondolom sima versenyzést).
Az újdonságot nem nekem kell kitalálnom, hanem a fejlesztőknek, így megy ez.
De nekem elég lenne egy modernizált nfs a 4 vagy 5 rész-t folytatva. Kihagyva a "kecsapot" csillagvadász űrhajós fizika helyett autó fizikával(undorground/prosztrít, mert a shiftben már "vakond" fizika van, vagyis menj át az ellenfél alatt
), vidéki utas, esetleg néhány utcai versennyel, rendőrökkel szintén "kecsap" nélkül. Ha legalább nfs néven csinálják legyen is nfs, és ne szégyenítsék meg az nfs nevet olyanokkal mint amik az 5 után jöttek."A toplista is téged igazol." nem. A toplista az "egyél szart! Több millió légy nem tévedhet" igazságot igazolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Warhammer 40.000
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), vidéki utas, esetleg néhány utcai versennyel, rendőrökkel szintén "kecsap" nélkül. Ha legalább nfs néven csinálják legyen is nfs, és ne szégyenítsék meg az nfs nevet olyanokkal mint amik az 5 után jöttek.