- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
Új hozzászólás Aktív témák
-
yagami01
aktív tag
Az első trailer rap-je valamennyire hozta az ide illő érzést. De valóban a régi zenelista ütött. Mondom úgy, hogynem minden műfajt szeretem amik voltak, de valahogy oda ez illik. Szerintem ezen két videó alapján még korai ítéletet mondani. A legjobb ezzel kapcsolatban az lenne, hogyha a zenelistát is testre tudnánk szabni.
-
Ez alapján szerintem van benne potenciál, hogy akár az NFSU, akár a MW méltó utódja legyen. A megvalósításon fog múlni, és ami nekem a videóból feltűnt, hogy nincsenek benne jó zenék. Az NFSU2 sikerében nagy szerepe volt a szuper zenéknek, amik a hangulatát megalapozták.
Szóval remélem, addig még szereznek hozzá jóféléket. -
oriic
HÁZIGAZDA
Külön kérésre nyitom a topikot, így akiket érint:
-
yagami01
aktív tag
válasz
SH4D0W2011 #154 üzenetére
Már a lista előtt is lehetett olvasni, hogy az autóját visszahozzák. A matrica pedig elvileg csak No Limits-ből van.
-
SH4D0W2011
őstag
A hivatalos autólistában feltűnt, de aztán valamiért kivették Razor BMW-jét a Most Wanted-ből. Plusz az app-ban is van egy (ha jól emlékszem) Return of Razor matrica. Lehet csak fan teória, de akár jelenthet is valamit.
-
yagami01
aktív tag
Szerencsére én apróságoknak is tudok örülni.
Pl. a verseny előtti visszaszámláló is tetszik. Meg az, hogy visszahozták a füstöt a rajtnál. Részletesebben majd írok a videó cikkénél.
-
-
Raymond
titán
válasz
SH4D0W2011 #149 üzenetére
Igen, gondolom sokaknak tetszeni fog, de sajnos epp azokbol van osszegyurva amik nekem nem jottek be: [link] Plusz ott a videoban lathato auto mozgas/fizika is ami katasztrofalisan nez ki.
-
Raymond
titán
Hat nalam ez felejtos:
-
Mizol29
senior tag
válasz
- = Zk = - #124 üzenetére
Miért baj az ha így foglalkoznak a játékkal. Van aki szereti a szériát és nem csak fikázni tudják, hogy mekkora szar. Én meg ezt a negativitást nem szeretem sok emberben. Hihetetlen módon tudnak ócsárolni dolgokat. Ha nem lesz számodra ez a rész sem kielégítő max nem játszol vele na bumm. Nem fogsz hiányozni elhiheted
-
yagami01
aktív tag
Elérhetővé vált egy app, amiben testre szabhatsz autókat. ( NFS Heat Studio ) Az elkészített autókat aztán majd - összekapcsolva EA fiókkal - átlehet ültetni a majdan megjelenő játékba. Pár kép:
Valamint még annyit észrevettem, hogy NFS Discordon két bot van beállítva:
Lehet, hogy Mercernek ( ő az a zsaru, akivel kezdődik a trailer ) lesz valami köze Cross-hoz. -
Dr. Akula
félisten
válasz
FoxiestFox #143 üzenetére
Hát nemtom hogy azért pénzt lehet-e felszámolni hogy törjenek az autók. Mert a márkanevet biztos megvették, ha már az eredeti nevükön szerepelnek. Én az image féltést jobban el tudom hinni, ha törik az autó, még a végén megkérdezik az emberek hogy a valóságban is törik-e. Persze ehhez kellenek a naiv amerikaiak, akik enélkül elhiszik hogy nem. De hát akinek nem világos hogy a macskát nem tesszük a mikróba, attól sokat nem vár az ember.
-
válasz
Dr. Akula #140 üzenetére
Nem tudom, ki terjesztette ezt el régen, hogy a gyártók nem engedik, de lényegében az egész ország átvette.
Valamelyik régi PC magazin lehetett, amiből az Underground idején tájékozódtak az emberek.
A helyzet, hogy engedik - pénzért. Nem fizeti ki a kiadó, mert ha kifizetné minden autóra, azzal alaposan nerfelné a játékkal kereshető bevételét.
-
yagami01
aktív tag
válasz
Dr. Akula #140 üzenetére
: DD Gondoltam, hogy valami FlatOut (szerű) játékot fogsz linkelni.
Nem, ilyen szintű valószínűleg nem lesz.
De valamennyi lesz. Annyit lehet tudni, hogy lesz benne ( egy pár mp-nél lehet is látni a trailerben ) és, hogy lesz "életcsíkja" az autóknak az óra mellett.
Egyébként már a Paybackben sem csak karc volt. A 2015-ben csak karc volt szerintem, de aztán igyekeztek ezen javítani és egy fokkal már jobb volt a helyzet az utóbbiban ( nekem annyi már lehet elég lenne amúgy, emlékeim szerint voltak horpadások, lafogtak bizonyos részek, talán az üveg is tört de erre nem emlékszem tisztán, az is lehet egy idő után leszakadtak részek, de erre sem emlékszem tisztán, valami ilyesmi szintű cucc volt, nem egy hűha, de azért érezhető valamit kell elképzelni ), viszont úgy néz ki ezt is tovább dolgozhatták jelen tudás szerint. -
Dr. Akula
félisten
De úgy rendesen le lehet írni az autókat, vagy csak megjelenik pár karc a fényezésen ahogy szokott lenni az ilyenekben? A márkák nem nagyon engedik törve ábrázolni az autóikat, ezért van a GTA-ban is fantázianéven az összes. Nálam ez a szint az elvárás.
-
Dr. Akula
félisten
Ebben esetleg lesznek már végre törhető autók, vagy csak szokásos x+1. rókabőr?
-
yagami01
aktív tag
Hihetetlen miket ki nem szúrnak.
Úgy tűnik bizonyos pályarészeket/épületeket átemeltek a Payback-ből. Példák:
NFS Heat:
NFS Payback:
NFS Heat:
NFS Payback:Forrás:
[link]Ez legyen a legnagyobb gond.
Remélhetőleg az időspórolás a több kocsi és alkatrész "rovására" ment.
-
yagami01
aktív tag
válasz
- = Zk = - #131 üzenetére
Igen, a látvány nem rossz. Csak ugye nem autós játékokhoz lett kitalálva és lehet, hogy ebből eredeztethető pár probléma. Erre gondoltam.
Pl. olyat is olvastam ( nem tudom mennyire igaz és probléma alatt nem is igazán ezt értettem ), hogy a Frostbite nem képes egyszerre dinamikus napszakokra és időjárásra. Vagy az egyik, vagy a másik. Ezért sem láthattuk mindkettőt egyszerre az elmúlt évek részeiben. Nem tudom ennek mennyi a valóságalapja. ( Eső mondjuk már nagyon kéne. Mivel itt nem dinamikus napszak lesz, hanem Te válthatod éjszakára a garázsban, remélem hoznak valami időjárást. Talán a Rivals óta nem volt eső a játékban, pedig hangulatos tudna lenni. )
Igazából másik motor alatt teljesen újra gondoltam, nem már meglévőre. De ha már meglévő, fel lehetne pofozni az EAGL-t. Lehet, hogy jobban megadná azt az atmoszférát, amit sokan hiányolnak. -
yagami01
aktív tag
válasz
- = Zk = - #129 üzenetére
Szerintem egy páran lennének vele így.
Én a helyükben még ha nem is kis munka és pénz, de készítenék egy külön motort, ami erre a műfajra van optimalizálva és kukáznám innét a Frostbite-ot. -
yagami01
aktív tag
válasz
- = Zk = - #127 üzenetére
Nos, legalább a város hangulata hajaz az UG-ra és Carbonra.
Igen, sokaknak nem tetszett az irányítás. Reméljük tényleg jobb lett, nem csak mondják.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
yagami01 #125 üzenetére
nagy rajongója vagyok a sorozatnak, én is "ezzel kezdtem" autókázós pályafutásom... de nekem "csak" 3 nagy kedvencem van.... NFS4, UG2 és a Carbon... ezek az örök favok... van még persze 1-2 ami tetszett, elment, jó volt vagy igen értékelhetetlen volt...
az utolsó, amit még élveztem, az a Run volt.... azóta... nyögvenyelés... részemről...de kiváncsian várom, ennyi. majd ráérek szidni, ha már kipróbáltam és nem fog tetszeni.... de írtam már, de megint.. nagyon fosok az irányítás/hatóságtól...
-
válasz
+1. Ez tényleg vicces egy kicsit.
yagami01: "Vannak akik rajongói a szériának." - ezt alig hiszem el. Pedig anno én is az voltam.
-
yagami01
aktív tag
válasz
Persze, érthető, hogy tartasz tőle. Én is csak reménykedek, hogy ezúttal valóban oda teszik magukat a 25. évforduló miatt többek közt, nem pedig az lesz mint eddig...
Hát, na. Vannak akik rajongói a szériának. Ezek az emberek ilyenkor szeretnek elemezni és reménykeltő dolgokat keresni, hogy ezúttal talán más lesz.
( Azt hiszem a 2015-nél is hasonló volt egyébként. De lehet korábban is, csak nem követtem. ) -
- = Zk = -
félisten
nagyon kömény...
úgy boncolgatnak videót, mint ha egy hatalmas volumenű játék jelenne meg... pedig ez csak egy NFS lesz...
komolyan mint mikor Kojima játékát boncolgatták képről képre... na az azért várósabb, mint ez...félreértés ne essék, nem ócsárolok senkit, főleg aki csak betezsi ide, emelem kalapom előtte.... csak maga vicces, hogy ekkora "figyelmet" kap egy NFS...
bennem még mindig ott a félsz és a tapasztalat az elmúlt évekből... -
yagami01
aktív tag
Bocsi a dupláért, már nem lehet szerkeszteni...
Egy elmélkedés:
" Now, there were two scenes, within the trailer, showing a police officer pulling over a street racer; the primary cut-scene (in the middle) and the secondary cut-scene (left and right). The primary scene drew skepticism, as to whether or not, it could have been scripted or an actual lively scenario. The fact this was shown again, according to the secondary cut-scene, amplifies the possibility, of there not only being a return of a fining system, but a cut-scene that comes with it as well (which hasn't been seen since Need for Speed: Hot pursuit 2 back in 2002). In tandem with this speculation, this can also hint the return of BUSTED cut-scenes, which were also shown, within the trailer. "A Heat nem Payback 2.
F8RGE írja: " Heat is not Payback 2. Confident that these discussions will stop once people go hands on with it and see it for themselves. " -
yagami01
aktív tag
Jaja, reméljük.
El kéne már.
LeventeV: Voltak akik szerették a 2015-ös részt. Én bevallom törtben próbáltam volna ki, az online miatt ezt nem lehetett. Szerencsére volt trial originen. Még mindig több, mint a fele megvan annak a 10 órának. Sajnos akkor sem volt és most sincs még SSD-m, így elő jött az a probléma, hogy beestem az út alá, így még azt az időt se tudtam kijátszani. Akkor mondtam azt, hogy köszi elég volt. Plusz az akkori 7870-emen voltak olyan részek, ahol nem ment a legsimábban.
Sajnos nem volt makulátlan. Nagyon vártam én is és engem is hosszú idők után megcsapott újra a nosztalgia. Örültem, hogy visszahozzák a tuningot, ami ráadásul nagyon jól festett. Az élő átvezetőknek is örültem. Az első teaser-je a legjobb NFS előzetesek közt van szerintem. Azóta is többször megnéztem, nagyon eltalálták azt a 30 másodpercet. De többek közt az átvezetők nem voltak olyan jók, mint MW-ben, de még annyira sem, mint Carbon-ban... sokkal rosszabb színészek jöttek és.. valahogy nem működött. A tuning is felemásra sikeredett. Volt-volt, de nagyon kevés választható alkatrésszel.
Nálam viszont pont, hogy az utolsó szebb emlékű, tuningos rész az Undercover. Emlékszem akkoriban volt pár kritika felé, hogy komplett pályarészeket emeltek át az MW-ből meg ilyenek, de én mégis szerettem. Nem tudom nálatok jelentkezett-e ez a bug, de többszöri neki futásra is, amikor újra elővettem tapasztaltam, hogy repülnek az autók. A monitor sarkában fenn a magasban egy-egy... vagy épp eléd csapódik be az égből.Vicces volt.
-
LeventeV
senior tag
válasz
yagami01 #119 üzenetére
Kövezzetek meg, de nekem a 2015-ös NFS tetszett.
A 2005-ös MW óta először csapott meg a nosztalgiafaktor.
Messze nem volt tökéletes, de nagyon jól elvoltam vele.Ezzel szemben a Payback... nagyon nagyon nem jött be. A nagy ürességgel a térkép közepén, ami ráadásul a fő spawn point volt... Talán az Undercover volt még ekkora csalódás.
-
yagami01
aktív tag
válasz
LeventeV #118 üzenetére
Én sem értem...
rdt89: Én azért most reménykedek. Lehet feleslegesen, de majd kiderül. Jókat hallani róla. Legutóbb a 2015-ösnél reménykedtem, az sajnos nem jött be, de hát azóta lehetett tanulni.
Pár új kép redditről. Az első az off-road versenyeket illetően, a második az irányítást illetően ( elv. jobb lesz a tapadás ).
Aztán egy sasszemű kiszúrta a neonokat az előzetesből. Az előző két részben is volt ugye, csak hát hogyan... mivel most nem lesznek lootboxok elvileg meg sebességkártyák, tán normálisan, klasszikus módon beépíthetők lesznek. Nagyon illene a városhoz ( ami egyébként nagyon Carbon-t, UG-t idéz ) és a részletesebb tuning ígérethez.
Valamint egy új képet is találtak:
-
Dr. Romano
veterán
válasz
szupermacs #112 üzenetére
Így van, szomorú hogy ilyennel egy aaa játékban lehet manapság találkozni mégszomorúbb hogy nem csak ebben.
-
rdt89
addikt
válasz
yagami01 #105 üzenetére
Nagyon szépen összefoglaltad le a kalappal
, de sajnos a NFS-nek én már nem tudok megelőlegezni semmi bizalmat. Majd ha megjelent és a 10 órás trial-t ráfordítom és még akarok vele játszani, azt mondom oké, de jelenleg csak egy újabb felesleges 2 év elpazarlásnak tartom.
(#115) - = Zk = -:
Sajnos én meg ennél többet nem is tudok már elképzelni -
yagami01
aktív tag
válasz
SH4D0W2011 #113 üzenetére
Nincs mit. Igen, eddig jónak tűnik. ( eddig ) Ha a Payback tetszett, bizonyára ez is fog. Én azért remélem, hogy jobb lesz.
Az esély megvan rá.
-
szupermacs
veterán
válasz
Dr. Romano #111 üzenetére
Trágya az egész, a Speed Cardok tönkreteszik. Amikor egy játékban a szerencse számít és nem a játékos képességei az rég rossz.
-
yagami01
aktív tag
Ez volt az egyik kritikája a 2015-nek. A Payback-ben erre figyeltek is. Szerintem ott egész jól eltalálták a forgalmat, nincsenek se túl sokan se kevesen. Legalábbis nekem az kb. megfelelő volt, úgyhogy szerintem biztosan élettel telibb utcákat fogunk kapni a 2015-ös résznél. De annyira nem hiszem, hogy teli lesz autókkal, mint pl. a Crew-ban.
hhenry: Nincs mit!
-
yagami01
aktív tag
Szerintem tudomásul vették a 2015-ös hibáit. Ez látszott a Payback-nél. Ahol persze újabbakat követtek el... de reméljük abból is tanultak. Szerintem azért több lesz, mint a 2015-ös.
Kiemelték, hogy 25. évforduló. És nagyon úgy tűnik az eddigiek alapján, hogy az eddigi részek bizonyos elemeit igyekeznek összegyúrni. Reméljük úgy, hogy az működik is ( elméletben működik amúgy ).
- Lesznek legális versenyek nappal. ProStreet. Nem csak ezért, a trailerben lévő pályarész is emlékeztett PS pályákra. Plusz az aszfalton szerepel a Pro Street korona:
- Visszatér a kocsi "életcsíkja" a Rivals-ból és a trailer-ben is láthattuk, hogy talán komolyabb szerepet kap a törés.
- Visszatér az off-road a Payback-ből. De ha minden igaz csak a homokos parton és nem kell hozzá külön autó ( legalábbis a trailerből nézve ).
- Visszatér a Rhino rendőrautó. Most Wanted pl. ( Szintén a trailerből. )
- Visszatér a Heat level ( MW - Rivals )
- Visszatér a tuning. Ráadásul estére korlátozódnak az illegális versenyek. Underground/Carbon A kreatív director tegnapi cikkben olvasni, hogy nyilatkozta, hogy ezúttal mélyebb lesz a testreszabás ( és a karaktert is testre tudjuk szabni, mi több ha minden igaz választhatunk is, így nem muszáj a csajjal menni ). Konkrétan ha jól vettem ki olyan testreszabási lehetőségek, vagy tesztek is visszatérnek, amiket az UG óta nem lehetett látni. Legalábbis én nem emlékszem rá. Erre gondolok ( a második kép a trailerből, az első UG ):
- Visszatér a 2015-ös testreszabási rendszer. ( És a vizes utak.) NFS 2015
Emellett....
- A kreatív emberke több autót ígér, hiszen a rajongók ezt akarták.
- Elvileg nem lesznek lootboxok.
- A rendőrök nappal kevésbé zargatnak, mint éjszaka.
- Át"aludhatod" a nappalt a garázsban.
- Visszatérnek a klasszikus rendőrüldözések ( heli, freeroam stb. )
- Új vezetési modellt dolgoztak ki, ami elmondásuk szerint immár jobb.
- Egy "rossz" zsaru lesz, aki vadászik rád. ( Mercer ) Tán Cross-ra akar emlékeztetni. Akár működhet is.
- Többen húztak még Carbon-párhuzamot. Van egy kanyar a trailer-ben ami nem sima és egyesek szerint kanyonra utalhat. És ott van a Palm City - Palmont City párhuzam.Lehet van amit kihagytam, de rossznak egyelőre nem tűnik.
Hétfőn okosabbak leszünk.
-
rdt89
addikt
válasz
- = Zk = - #103 üzenetére
A Horizon sorozat rengeteget fejlődött fizikába részről-részre, még az NFS kb. semmit, inkább visszafele.
-
- = Zk = -
félisten
-
yagami01
aktív tag
Egy Ghost-os csávó cáfolta amúgy, hogy lennének lootbox-ok a játékban redditen. Azt mondta, lesz egy fizetős kocsi DLC meg valami később az évben ami feloldja a mapon lévő cuccokat, amivel láthatsz mindent aztán ennyi. Lootbox-ok nem lesznek. ( De persze majd meglátjuk. )
Amúgy két új kép egy belga oldalról:
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Sirandrish #85 üzenetére
True dat, úgy kezelte szegény Gyulát állandóan, mint valami tudatlan kistesót...
-
MikeWazowski
veterán
Jó lesz ez, én várom.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
FoxiestFox #92 üzenetére
Már arra is van FH. Beadhatsz egy PC-re is érvényes GamePass trial-t és az FH4-et (meg talán a 3-at is) tudod játszani egy hónapig. Bár nekem a hangulatban az FH2 adja legjobban a frankó dél-európai szerpentinekkel.
-
Joccc07
addikt
Bárki mondhat bármit. Részemről várós. Imádtam az összes részt. A Paybacket is a hibái ellenére. Én mindig is bírtam a rendőrös üldözősdi témát. Ez a game egy nagyon nagy remix lesz de gondolom észrevettétek. Nappal Pro street, shift. Éjjel 2015, MW. The run és MW storyval fűszerezve. Azon, hogy PO lesz-e még gondolkozom. De alig pár nap és kiderül majd amikor jön a gameplay.
Én már csak ilyen korcs vagyok. Engem a zombis téma is leköt még. De fallra mászom a battle royal játékoktól. -
GodGamer5
addikt
Meg sem közelíti a Forza Horizon-t hangulatra, grafikára meg főleg. Ráadásul megint tutira előre renderetek lesznek az átvezetők.
-
válasz
Stauffenberg #91 üzenetére
Lehet, ezt nem tudom. Nekem mindig PC-m volt csak.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
FoxiestFox #88 üzenetére
Én saját magamban éppen a Forza Horizon 2-t tartom igazán jó szellemi utódnak az NFS Porsche Unleashed után, már ami a hangulatot illeti, meg a jól adagolt nehézséget arcade létére. Csak az a kár, hogy akkor még DLC-ben lehetett Porsche autókhoz jutni, az FH4-ben már alapból vannak.
-
Raymond
titán
Nekem megvan egy bizonyos stilus ami tetszett ezekben es (a Prosche Unleashed kivetelevel) csak ezek azok amik bejonnek:
NFS III Hot Pursuit (1998)
NFS High Stakes/Road Challenge (1999)
NFS Hot Pursuit 2 (2002) - ezzel sokat jatszotam sokaig online is
NFS Most Wanted (2005) - ez is picit kivetel, de akkor valahogy bejott
NFS Hot Pursuit (2002) - emiatt valtottam 4850 512MB-t 6850 1GB-reMegvan meg par masik (Underground, Most Wanted 2012) vagy kiprobaltam az Origin-en (Rivals, NFS 2015), de egyik se jott be igazan.
-
válasz
dingdongkng #87 üzenetére
Szerintem a Porsche nagyon jól tratja magát.
Mondjuk, az eredeti NFS a rajzolt grafika miatt lehet időtállóbb. A 2000-es évek elejének 3D grafikája még kissé kezdetleges.
Ennek ellenére sok egyéb szempontból a Porsche szerintem időtállóbb, mint a többi NFS.
pl. kormánnyal sokkal jobban irányítható, mint a többi elötte és utána is (kivétel a Pro Street és a két Shift).
A játékmenet szerintem torony magasan ver minden más NFS-t.
Hangulat terén is nálam ez a csúcs, de tény, hogy az első résznek is megvan a hangulata, amit a viszonylag jó hangok is nagyon támogatják, és a hagyományos grafika. -
válasz
dingdongkng #87 üzenetére
Ezt így mellőzném valós érvek nélkül (a bárki bármit mond, nemúgyvan nem túl valós érv).
A menüstruktúrát kivéve remekül öregedett a Porsche, ma is az egyik legszórakoztatóbb autós játéknak tartom, heti szinten játszom vele.
A fizikája, hangjai, térképek telitalálatok, vágni lehet a hangulatot. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #47 üzenetére
Bazz probaltam rajonni, hogy jon ide indie tema aztan leesett. "In the air"
-.-"
-
Blitz23
tag
Nem szabad nagy dolgokat várni, egy olyan bandától jön,ami évről évre hülyének nézi a játékosait, minimális erőfeszítéssel a legnagyobb profit a cél, minden áron. FIFA - Madden - Battlefront 2.
AngryJoe Madden 20 reakciója: [Madden 20 Angry Rant] Olyan hülyeségeket nyomtak,hogy besz@rás. Bizonyos dolgokat elvileg azért nem változtattak a Madden 20-ban a 19-hez képest,mert a mostani konzolok nem elég erősek. Aha.
Ez is tele lesz mikrotranzakciókkal,majd lehet venni olyan cipőt a sofőrnek,aminek segítségével jobban tudja nyomni a gázt és gyorsabb lesz a verda. Persze csak ha szerencséd van, és benne lesz az egyik pakk-ban.
Az egy játék,amiben van valamennyi potenciál a sok negatív kritika ellenére az a Titanfall készítőitől az új Star Wars. Azért majd lehet megy 1 havi prémium fizetés.
-
joey04
titán
A videó tetszik, de az elmúlt keserű tapasztalatai alapján nem tudok bízni benne, de remélem rám fognak cáfolni. Viszont a forzához butaság mérni, teljesen más játék a kettő.
-
Jutott lakk mindenre, rendesen.
-
twollah1976
őstag
Kerem oszoljanak, nincs itt semmi latnivalo!
-
myckey
veterán
Itt még aktívan pislákoltam a témát.
-
Darkslayer95
csendes tag
Hát kíváncsi vagyok mi lesz belőle.. nem néz ki rosszul de az utóbbi évek need for speedjai nem voltak az igaziak jó lenne végre kellemeset csalódni.
-
myckey
veterán
válasz
Stauffenberg #71 üzenetére
Van aki Paul Walkeren (NFS) szocializálódott, van aki meg Jeremy Clarksonon (FH). Nem véletlenül vannak a Forza játékokban Top Gear eventek. Jól van ez így
Van, aki Palik Lacin.
-
válasz
Sirandrish #73 üzenetére
Az nagyjából egy NFSU3.
(A bugokat és a folyamatos net kapcsolatot leszámítva persze.) -
Sirandrish
legenda
válasz
szupermacs #60 üzenetére
Én azzal nem játszottam, szóval így nehéz lenne megmondani
-
törölt tag
válasz
szupermacs #60 üzenetére
"Az miben különbözne a 2015-ös NFS-től?" (UG3)
Ezt én sem értem amúgy.
De azt sem tudnám megmondani, hogy mit hoznék vissza a régi részekből, ami a mostaniakban nincs benne.
Valószínűleg csak azért látjuk őket annyira jónak, mert gyerekként azokkal játszottunk, valójában semmivel nem voltak jobbak azok sem.(a mikrotranzakciókat leszámítva)
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Juhaszatti #68 üzenetére
Szerintem az Microsoft nem akarta megidézni az illegális versenyek Halálos Iramban-jellegű hangulatát (nincsenek zsaruk, nincsenek súlyos alvilági arcok, nincs nitrózás, stb), ezért találták ki ezt a könnyed, napsütötte, egzotikusabb sportkocsikra és legendás veteránokra épülő fesztiválos receptet (ami tény, hogy epizódról-epizódra harsányabb, ez nekem sem tetszik annyira). Van benne utcai kergetőzés is, meg zárt pálya is és az FH2-re már tök jól hozta az NFS Porsche Unleashed hangulatot a dél-európai szerpetinekkel, amit máig a legjobb NFS játéknak tartok (az FH2-t pedig a széria leghangulatosabb darabjának).
Van aki Paul Walkeren (NFS) szocializálódott, van aki meg Jeremy Clarksonon (FH). Nem véletlenül vannak a Forza játékokban Top Gear eventek. Jól van ez így.
-
-
Raymond
titán
Meh...
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Stauffenberg #45 üzenetére
Nekem sajnos már ettől a túltolt fesztiválhangulattól is herótom van. Iszonyú idegesítő egy idő után, pedig csak a FH 3-4-el játszottam.
Persze a vezetési élmény szuper, meg gyönyörű is a játék úgyhogy elég sok időt beletettem a negyedik részbe. De a körítés borzalmas, és nem nagyon érzek ingerenciát már egy következő részhez, az is erre épül.
Persze ez szubjektív, és nem is azt mondom ezzel hogy az NFS jobb. -
Viktor77
titán
Az U1 intróját milliószor megnéztük. Ez nem tudom mi...
-
Bogyi007
veterán
-
Sirandrish
legenda
válasz
- = Zk = - #62 üzenetére
Azt nem csodálom
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Sirandrish #58 üzenetére
annak a fél világ örülne. többek közt én is...
-
Hzoltan969
tag
Ez sajnos nem lett meggyőző.
Én eleve azt sajnálom, hogy ezt a tuningolós, 'Underground' vonalat erőltetik, jobban örülnék, ha visszatérnének a klasszikus NFS stílushoz. -
Persie12
aktív tag
Kövezzetek meg de nekem tetszik. Sőt a 2015 is nagyon tetszett. Azt pl platinumra ki is pörgettem. Az Undercovert követően egy NFS se tetszett a 2015-t kivéve. Pl a The Run se tetszett, amit sokan "magasztalnak". Nyilván az UD2-t és az MW-t egyik se verte.
-
DiamondBack
senior tag
Ez a trailer olyan mintha random bevágásokat látnék eddig NFS epizódokból.
-
vhw
addikt
Még a trailer előtt, csak a címet és a cikket olvasva, valami érdekesre gondoltam; neon betűk, Miami...
Mi lett volna ha fogják a késő '70-es, '80-as és korai' 90-es éveket, az autókat, a látványt Hozzákevernek egy kis anakronizmust; mobilok, pc, internet stb. csak úgy szolidan, mint ahogy az Archerben látható. Televerik a számukra létkérdés microtransaction-ös barömságaikkal (úgy mint, ahogy most is teszik majd) Adnak alá egy könnyen követhető sztorit; zsaruk, drog, autók, nők... megnéznek 5-10 rész Miami Vice-t, ha tényleg semmi ötletük... Szépen megcsinálják az online részét (tegyenek bele multi heist jellegű versenyeket, küldetéseket) és baszki van egy viszonylag eredeti, játékuk, még mielőtt kijön a GTA 6 és esetleg újra mindenki orrvérzésig nyomja a Vice city nosztalgiát...
-
Egyszer hozná össze az EA az NFS:MW és az underground 2 keverékét. Teljesen egyszerű recept és nem lehet mellényúlni. Hátha... Bár sok reményt nem fűzök hozzá...
-
- = Zk = -
félisten
hát, pff.. de kap egy slotot és ennyi. az irányításra leszek a leginkább kiváncsi...
de nem féltem, hogy ez fogja kitessékelni a Grid-et a "megvásárolandó játékok kosarából"... -
yagami01
aktív tag
Szerintem nem csak az újdonság miatt volt jó régen az UG-MW éra. Nagyban hozzájárult a játék lelke és hangulata, atmoszférája amit árasztott. A Forzát ( Motorsport-ot legalábbis ), GTS-t és PC-t ne hasonlítsuk hozzá szerintem. Teljesen más kategóriát képviselnek ( maximum a Shift-ekkel lehetne összevetni ). Nem olyan rég játszottam végig a Carbon-t. Részemről sokkal jobb irányítása van, mint a jelen részeknek. ( Illetve nem csak részemről. ) De én az Undercover-ét is szerettem. Tehát nem csak az idő szépíti meg, szerintem.
Nem lenne olyan nehéz egy igazán jó részt letenni az asztalra. Egy tényleg odab_szósat. Pár dolog:
- Még részletesebb tuning, több választható cuccal. A 2015-ös részben nagyon kevés volt. Pl. neon ne DLC-be jöjjön.
- Több autó, amiért szintén sokan sírnak. Több hétköznapibbal.
- Irányítás javítása akár kicsit régebbi részekre hajazóan.
- Motorcsere...
- Belső nézet és belső testreszabás. Ezt lehetne kombinálni nagyobb füsttel. Mennyire jól nézne már ki éjszaka, ülsz az autóban, tuning, neon, minden földi jó... és látod oldalról a gumifüstöt induláskor stb.?
- JÓ zenék. Jó zene alatt UG-MW hangulatot értek. Vagy lehetőség, hogy testre szabhassuk a játékban lévő playlist-et.
- Nem kell, hogy nagyon jó legyen, de egy minimális történet, ami megadja az alaphangulatot.
- Csúszka, amin lehet állítani a forgalmat és az autók változatosságát, hogy mindenki elégedett legyen.
- UG2-höz hasonló drift pályákat elő lehetne venni és több versenyszámot beleültetni ( ez a legális verseny egész jó ötlet egyébként ).
- Élő átvezetők. Hangulatos élő átvezetők. Amelyek voltak az MW-ben. A 2015-ben nem sikerült jól, de jó színészekkel, megfelelő történetírással, kamerakezeléssel, vágással, ötletekkel nagyon tudná adni. Az MW videóit a mai napig visszanézem YT-n. Egy kis homályosítást is lehetne hozzá adni, ami tovább növelni a nosztalgia faktort ( nem nagyon, csak lehessen érezni ). Vissza lehetne hozni régi szereplőket, Razor, Cross...
- Valamennyi autótörés ( a pro street-be megtudták oldani ), amely valamennyire kihatással van a vezetésre.
- Dinamikus időjárás min. esővel. ( Ez is nagyon jól nézne ki belső nézetből. )
- Mikrotranzakció off
- Stb...Sok mindent lehetne... egy-egy "küldetés" erejéig vissza is lehetne térni MW városába, az ottani színekkel, repedezett aszfalttal, járművekkel. Vagy egy hasonlót beépíteni, mint mellékküldetés, valahogy... de adná. Annyi ötlet lenne, amitől jó lehetne. ( Persze ezeknél a régi részek szeretete beszél belőlem, de szerintem sokaknak tetszene. )
Egyébként az alapötlet tényleg nem rossz ( a Heat-nél ), hogy nappal Pro Street-hez hasonló legál, este pedig illegális versenyek. A női karakter és a játékbeli átvezetők nem tetszenek ( ha már nem élőszereplős, hasonló igényességgel lenne a legjobb megcsinálni, mint ahogyan volt a Crew első részében, nagyon jól néztek ki ), de az esély megvan, hogy végre talán kapunk egy jobb részt.
-
raskolnikoff
őstag
Komolyan ezeket a szemeteket többen veszik már 2007 óta mint pl C&C játékokat?
Inkább ebből csinálnának mobil szarokat mint CNCből...
Ez a Heat cím is... -
lofagi
addikt
Ezt is csak azért fogok kipróbálni, mert bekerül az EA Premiumba. :\
-
válasz
dingdongkng #48 üzenetére
Szerintem benned van még meg az a bugi, ami akkor volt, de a régi NFS váltja ki.
Ha akkor nem játszottál volna vele, akkor ma sem tetszene.
Szerintem. -
Sirandrish
legenda
válasz
hombre[EU] #46 üzenetére
Indiééé?
-
hombre[EU]
veterán
Micsoda tréler, pucs-pucso-pucsohéndzAP!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Juhaszatti #31 üzenetére
Köze nincs hangulatban a Forza Horizonhoz, én már agyvérzést kapok ettől az üldöznek a zsaruk meg el kell kenni a roszfiúk száját típusú Halálos Iramban agymenéstől, leültetett, szpojleres, neonos, szétmatricázott tuning kocsikkal felütve.
A Forza Horizon nem erről szól (sőt a multis integrációval behozott Drivatarokon kikapcsolhatók az egyedi matricák is, hogy a RIP Paul Walker fazonok se idegesítsenek), hanem az felszabadult fesztivál hangulatról, örömautózásról, versenyzésről, autóritkaságok összegyűjtéséről a veterán legendáktól napjaink szupersportkocsijaiig bezárólag.
Ha a Need For Speed a Halálos Iramban filmekhez hasonlítható, akkor a Forza Horizon inkább egy zenei fesztivál és a Top Gear keveréke.
A jóval szimulátorosabb, de még éppen árkád irányításról ne is beszéljünk.
Az NFS-ek engem meg már iszonyú régóta baromira fárasztanak. Megnéztem ezt a trailert is és pont azt a reakciót váltotta ki belőlem, hogy még EA/Origin Accessben sem vagyok hajlandó letölteni. Sőt, azóta nem piszkálok bottal sem egy NFS-t sem, amikor egyszer elcsesztem az életemből 1,5 órát az egyik epizódra, ebből 10 perc volt valódi vezetés, a többi meg átugorhatatlan élőszereplős film.
-
Sirandrish
legenda
Nem lesz ez rossz...vagy de, de az már biztos
-
lmno
őstag
Azért, mert a régi NFS-ek még az autókról meg a vezetésről szóltak. Az újak meg (kb. az Undergroundtól kezdve) pedig nyomatják ezt a szánalmas rajkodós, Halálos Iramban stílust, übergagyi "sztorival" (minek egy autós játékba??), szereplőkkel, meg gáz átvezető videókkal. Vezetni meg versenyezni ül le elé az ember, nem hülyegyerekekkel telepakolt videókat nézni. És erre még rájön az irányítás, ami köszönő viszonyban sincs a valósággal; és lehet, hogy régen se volt, de ahogy mondod akkor még nem nagyon volt más.
-
törölt tag
Underground + ProStreet? Jöhet.
-
callmeakos
veterán
Nekem ez bejön eddig. Tetszik hogy van benne egy kis 2015 és ProStreet mixup. Állítólag a irányítási fizikát is átdolgozták, úgyhogy eddig nekem pozitív. Kellene már egy fun autós játék PS-re.
-
D.Va
őstag
Nem értem miért sír mindenki a régi szériákért. A legelső NFS-ekben sem volt több jobb tartalom, miről szóltak a régi NFS-ek? Mentél egy csőpályán egy autóval azt ennyi. Csak a nosztalgia érzés miatt gondoljuk hogy az milyen jó volt. Az is volt. Mert akkor az új(donság volt) volt. Mint ahogy egy mai NFS-nek ugyanolyan "varázsa" lehet egy olyan fiatal számára aki most játszik először egy autós játékkal. Neki 20 év múlva ez lesz a nosztalgia. Ennyi. Kár a régi részeken síránkozni. Én is imádtam a régi NFS-eket, átéltem a csodát anno, de valljuk be nagyon fapados tartalmúak voltak a legrégebbi NFS-ek is. Ma meg már nem újdonság semmi mert mindent ellőttek ezerszer.
Azt viszont aláírom hogy volt 2 NFS ami etalon, a Porsche, mert ott tényleg kivételesen bő és különleges tartalom párosult minőségi kivitelezéssel és hangulattal. A másik kimagasló és újító, illetve különleges hangulatú NFS pedig az Underground 1-2. De ezt is hiába folytatják, ma már nem lesz meg az újdonság varázsa, szóval jöhet bármilyen NFS, a nagy többség úgyis fanyalogni fog.Elsőre nekem tetszik ez az új NFS, remélem jó hangulata lesz, állat leejteni úgyse fog, de szerintem egész jó lesz.
-
Enton
addikt
Nem tűnik vacaknak, akár még jó is lehet, hosszú idő óta az első amit ki akarok próbálni.
-
Hunpriest
senior tag
Ez ennyiből még akár jó is lehet. Kíváncsi vagyok milyen elbaltázott mikrotranzakciós bullshit lesz benne.
-
Juhaszatti
addikt
Ez nagyon Forza Horizonosra sikerült. Ettől függetlenül sokkal szimpatikusabb, mint az elmúlt jópár NFS.
Ha jó lesz a vezetési élmény, kellemes meglepetés is lehet ez. -
D4M13N
aktív tag
Egy milliószor leírtam én is szerintem, de ha lenne egy olyan játék, mint a TDU nagy térképpel, kocsikkal tuninggal és clubházzal a klánnak, akkor megint el lennék évekig. Crew1-2 nem volt az igazi. Utolsó az nfs Carbon volt nekem a top, azóta zuhanóág.
-
.LnB
titán
Ezt írtam én is, ma már az NFS lohol a többiek után. A Forza az etalon, azt kellene másolniuk. Mert a Forzából pedig pont ez az illegál, tuning feeling hiányzik. Ha tudnák ötvözni a kettőt akkor jó lehet. A fizika pedig más téma. Elviselném én ezt az arcade stílust, ha jobban lenne kivitelezve. És nem is a Forza-ra gondolok, mert lehetne annál gagyibb felőlem. De amilyen ez a Payback, meg a NFS '15, az gáz.
Egy szó mint száz, a Forza után kellene loholniuk.
(Project Cars, GTS kicsit más kávéház)
-
KaitouP
nagyúr
A PlayStation 2 érában csinált az EA ennyire szar trailereket, de akkor még betudtad a kor fejletlenségének.
Gáz. -
Szerintem komoly viták vannak a széria jövőjét illetően a cég top managereinél is.
Mindenki az nfsu2 vonalat tartja az NFS széria csúcsának, holott eredetileg inkább a Forza Horizon-hoz hasonló szép tájakon száguldozós játék volt.
Ehhez is vissza próbáltak kanyarodni kevés sikerrel, így marad az éjjeli verseny rendőrökkel, meg remélhetőleg jó tuninggal.
Az a baj az NFS-sel, hogy már lejárt az ideje. Anno azért volt jó játék, mert először csinált olyanokat, amik ma már alapvetőek.
Utólag végigjátszottam a Carbon-ig az összes NFS-t, és szerintem régen is ugyanolyan borzalmas volt az irányítása, mint manapság, és ugyanolyan felületes sablonos gagyi volt, mint most. Csak akkor ez is nagy durr volt. Most meg a Project Cars, GTS, és Forza mellett már gagyinak tűnik.
Innen nagyon nehéz úgy újat mutatni, hogy ne mondja rá a közönség, hogy valami más játékot másol.
Én a helyükben a Porsche-t porolnám le, mert abban még lehet mozgástér. Esetleg valami Taxi filmekhez hasonló küldetéses cucc. -
-
Ez a probléma!
Emlékszünk még az első NFS-re? Még az Internet hőskorszaka előtt, amikor csorgattuk a nyálunkat a Dodge Viperről és a Lambo Diablóról készült látványos videókra...
Aztán jött egy sor kevésbé látványos, de azért élvezetes játék, ahol újdonság volt a jó zene és a sok pálya / autó (NFS2), a rendőrökkel való fogócska (NFS3: Hot Pursuit), közben jött egy kvázi fizetett hirdetés, ami még így is érdekes és bitang jó volt (NFS: Porsche Unleashed). Majd leült kicsit a dolog, hogy jöjjön az NFS: Underground, ami telitalálat volt. Azóta viszont egyre lejjebb szánkázik a széria. Hiába próbálkoztak látványos sztori-szálat összehozni, vagy open-world szerűség fele nyitni, nem vált be.
Persze, eladások vannak, nagy baj nincs. Élek a gyanúval, hogy ez is szépen fog szerepelni kasszánál...
-
.LnB
titán
November 8. jelenik meg. Mikor a Death Stranding. Az köszi.
Miami neve: Palm City
Gameplay trailer 5 nap múlva.
-
.LnB
titán
Bőven meglenne magában az NFS címben a potenciál, hogy Forza verő legyen. Csak nem aknázzák ki a lehetőséget. Underground, Most Wanted, nyílt világ, tuning, napszak, időjárás változás.. Egyszer kellene rendesen megcsinálni, csak egyszer...
Nyilván nem lesz szerintem sem az. Pár dolog akadályozza ezt, EA, Frostbite, kapkodás, pénzéhség stb. -
Maxxy10
addikt
Nem volt rossz de nem is az a WOW! faktor.. mindenesetre felkeltette az érdeklődésemet.
-
Volt valaha autós játék amiben Volvo volt a trilerben? Itt meg nem is Volvo, hanem Polestar van, ami meg hybrid... Gondolom szálltak a nullák, mint álltában mindig...
(Egyébként ez a latino-ság nekem már sok)
-
.LnB
titán
Hát akkor ez tényleg Miami lett. Vagyis az alapján. Én azt mondom, hogy nem tűnik rossznak. Csak nagyon nagy kérdés, hogy milyen lesz a végeredmény. A vezetési élmény. A mikrotranzakciós faszságok, stb. Remény van. A trailer alapján lehetne ez Forza verő is, nade... majd meglátjuk.
-
Ennyi? Izé... Hát, valami többre számítottam...
Grafika oké, a többi... nem tudom. A kocsik mozgása árkád (oké, nem vagyok meglepve), de kocsik átszabása se új dolog, de semmi olyat nem láttam, amitől le akartam tenni egyből a hajam... Én vártam túl sokat?
-
arnikusz
veterán
Semmi új.
-
hhenry
őstag
válasz
- = Zk = - #1 üzenetére
Valami pozitív csalódás esetleg
-
-
rdt89
addikt
válasz
- = Zk = - #1 üzenetére
Én is szeretnék már végre meglepődni a szérián és most nem negatívan.
-
- = Zk = -
félisten
hát, én csodát nem várok... de nem bánnám, ha "meglepőnének" végre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- Micro Four Thirds
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjolv új akku gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest