Hirdetés
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem komoly viták vannak a széria jövőjét illetően a cég top managereinél is.
Mindenki az nfsu2 vonalat tartja az NFS széria csúcsának, holott eredetileg inkább a Forza Horizon-hoz hasonló szép tájakon száguldozós játék volt.
Ehhez is vissza próbáltak kanyarodni kevés sikerrel, így marad az éjjeli verseny rendőrökkel, meg remélhetőleg jó tuninggal.
Az a baj az NFS-sel, hogy már lejárt az ideje. Anno azért volt jó játék, mert először csinált olyanokat, amik ma már alapvetőek.
Utólag végigjátszottam a Carbon-ig az összes NFS-t, és szerintem régen is ugyanolyan borzalmas volt az irányítása, mint manapság, és ugyanolyan felületes sablonos gagyi volt, mint most. Csak akkor ez is nagy durr volt. Most meg a Project Cars, GTS, és Forza mellett már gagyinak tűnik.
Innen nagyon nehéz úgy újat mutatni, hogy ne mondja rá a közönség, hogy valami más játékot másol.
Én a helyükben a Porsche-t porolnám le, mert abban még lehet mozgástér. Esetleg valami Taxi filmekhez hasonló küldetéses cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Új, Felbontott Bambulab A1 / A1 Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest