- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
Tavaly bétában nem jött be a játék, de állitólag rengeteg mindent változtattak azóta és streamek alapján is jobbnak tűnik, lehet adok majd neki egy esélyt.
Azt hiszem pont ma láttam valami twitter bejegyzést, hogy megjelenésig nem terveznek újabb beta tesztet.
Szerk.: 1:05-nél az a szarvas kicsit szét van csúszva. -
duvi
nagyúr
Eleinte nagyon szkeptikus voltam a New World-el kapcsolatban és az apránként érkező hírek is ezt erősítették bennem. Végül elérkezett a júliusi ingyenes béta és üsse kavics alapon letöltöttem. Ezután jött a rácsodálkozás. Kimondottan pozitív csalódás volt ez a pár napos tesztidőszak. Olyannyira, hogy már ott pihen a steam könyvtáramban előrendelve és nagyon várom a megjelenést!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A fejlesztők a minap egy hosszabb videóval jelentkeztek, ebben a történetről esik néhány szó.
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest