Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigger
őstag
nah akkor okés, örülök hogy sikerült megoldani! szntem ez non szensz vazz, hogy ilyen pitlák dolgokon akad meg az ember a hülye tervezők hülyeségei miatt! aki kitalálta azt, hogy a www.routerlogin.net -tel kell elérni a routert azt fejbelőném!
[B(#22) dome24[/B] hmm.. érdekes, lehet vmi ebben a wifi kártyában, mer először engem is ledobált álandóan, akérmit csinálta, de most azóta még egyszer sem! nem csináltam vele semmit, lehet ha olyan kedve van csinálja csak aztán megin nem!
-
-
Csigger
őstag
NAGY SORRY mindenkitől! az antenna mégsem levehető! az adatok a T-KOMától származnak, hát ezt kicsiti benézték és én is! (a cikk javítva lett)
SORRY
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest