Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- A BIOS frissítését javasolja a nem bootoló rendszereknél az AMD
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- HP notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marc71
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #28 üzenetére
Még valami...
Rá kéne jönni végre, nem a gép a lényeg...
"Mint a tamagocsi, majd erre is ráunnak a népek, viszonylag szűk az a réteg, akinek erre valós igénye"
Nos, bármilyen hihetetlen, de egyre jobban, szinte minden korosztályban terjed a netezés, a böngészés. Itt ugye nem a magunkfajtára kell gondolni. Anyám, nagynénim, szomszéd öreg bácsi, családos haver, az autószerelő, meg a biztosítási ügynök. Mind-mind lassacskán rájött, a neten jó olvasgatni, a neten lehet kommunikálni - és mellette szinte minden munkához már jó ha van net. Pl. a szomszéd szobafestőnek is volt honlapja...
És a Wind pont ennek a lehetőségét adja meg. Olcsó (relatíve persze), kicsi, könnyű, aranyos, és MÉG PONT KÉNYELMESEN HASZNÁLHATÓ.
Mégis mit unnának meg benne??????? Ez nem tamagocsi vazzeg...
- Megunják benne a skype/msn/stb kommunikációt a rokonokkal/többiekkel????
- Megunják benne a szövegszerkesztést????
- Megunják benne a zenehallgatást??
- Megunják benne a unokák/családtagok (minden háztartásban van már digitgép szinte) fényképeit????- A passziánszot lehet hamar megunják...
És végül:
- Megunják benne az internetet???? El fog fogyni???? Vagy mi lesz a nettel????A Wind minderre kiválóan - vagy esetleg elfogadhatóan - alkalmas. Azon előnyei mellett, amit fenntebb is írtam.
Naszóval ez lenne a lényeg, a gyártók valszleg okosabbak nálad(tok), mert jól látják az emberek NEM TE VAGY!!! Hanem bizony a 90%-a nem fotosoppol és nem CAD/CAM-ozik, és nem KONVERTÁL, és nem PROGRAMOZ, és nem STB.
Hanem csak használni és élvezni akarja/szeretné az internet nyújtotta lehetőségeket...
Tudod, netbook....
A Wind és a többi hasonló társa (acer/asus/stb) csak egy eszköz az egyszerű ember számára.
Te még nem unod a kanalat? Amíg nem volt levest sem nagyon ettek az emberek, de mióta van, mindenki eszik levest... Azt mégis mekkora marhaság volt a kanál feltalálása... hiszen csak egyféle dologr jó... levest enni...
A kanalat sosem unjuk meg, mert vele finom leveseket lehet enni -
Marc71
csendes tag
Vazzeg, használtál te már ilyet??? (gyk. netbook)
"normális laptopot és ne ezeket a korcs vackokat."
Na persze. Mégis mi a normális laptop? Ugyanennyiért egy ugyanilyen erős (gyenge) 15'4-es masinát? Az mégis mire jó a nagyobb képernyő mellett?
Vagy egy erőgépet 15'4-es méretben? Az meg mennyibe kerül már?Én már több mint egy hónapja használok egy Windet. Van mellette egy erőgép dobozos PC, meg egy 15'4-es notim. Nos azóta szinte egyiket sem használom. Egyszerűen a hétköznapi teendőim/szórakozásom EGYÁLTALÁN NEM IGÉNYLIK a fenti "nagyobb" gépek egyikét - még otthon sem.
Netezgetés, kis póker, egyszerűbb (igaz ezer éves) játék, képnézegetés - ennyi.
Erre egyszerűen a pont ideális méret. Aki nem használta, els em tudja képzelni, milyen egyszerű érzés csak úgy felkapni a ~ 1 kilós kis cuccot... és vinni a konyhába kaja mellé, ki a teraszra kávé mellé, fotelba, satöbbi... Erre pl soha sem használtam a 15'4-est, egyszerűen az ilyesmihez még az is túl nagy.Valamint jó lenne, ha a prohardwer olvasói elszakadnának a - "mire jó ez a gyenge gép" - felfogástól!! Vazze, 10 ismerősömből/családtagomból/barátomból 9 és fél szimplán netezésre, emilezésre, fényképezőről áttöltésre, passziánszra, pókerre, és munkaügyben szövegszerkesztésre használja a gép(ei)t.
Néhány "szerencsétlen" közülük mindezt teszi egy core duo x ezer gigás vadállat mellett, x gigás rettenet video mellett. Csak azért, mert ugye mindenből a legjobbat kell.... És óránként zabálják a 200-250 wattokat.A filmnézésről meg jó ha tudod, sohasem a képernyő mérete a lényeg alapesetben, hanem a "látószög"!
Hiába nézel egy 102 centis tévét 3-4 méterről, az pont ugyanolyan látószög, mint egy 10-12" collos monitor kábé 30 centiméterről az ágyon hasalva fejhallgatóval. Felbontásban meg még az 1024x600 is jóval szebb/kisebb pixeleket ad mint egy tévé 724x576-os max PAL felbontása (és ezt nézheted lcd-tévén is, hiába több a pixelszám, akkor is csak a PAL forrást nézed). Nem beszélve a divixek átlag 640x280 (kb.) tömörítéséről.
Akkor miről beszélünk?
Persze ez nem HD tévé helyett van, ésatöbbi, de igencsak eltalált kategória a netbook.
És akkor a mobilitásról, mint number one érvről még ne is beszéljünk...
uff.
-
kapcs-ford
őstag
Lehet nem az csak olvasni nem tud.
Visszább már le lett írva,hogy vannak akiknek pár ezer kilómétert kell utazni és örül ha befér a szendvics etc.. a noti mellé a hátizsákba.
Vannak olyanok is akiknek egésznap szaladgálni kell egy olyan géppel amin fut az xp hogy elmenjenek lefuttatni egy prezentációt stb.. sorolhatnám ,alig kell csak belegondolni.
Ha nem tudsz elvonatkoztatni a saját kis berendezett powercpu életrendszeredtől akkor szerintem nem kellene olyasvalamit kontrázni amihez kicsit nyitottabb szemlélet kell. -
^Clown
addikt
válasz
philoxenia #69 üzenetére
Szerintem nem csak Győzikéknek való ez a kütyü, pl. akinek kell egy hordozható kis gép arra, hogy megnézze a leveleit, meg intézze a dolgait a neten, arra tökéletes.
-
^Clown
addikt
Majd az idő eldönti, hogy mennyire időtálló a netbook kategória, illetve a gépek. Én sem kergetek álmokat, tiszta sor, hogy nem veszik fel a versenyt minőségben, és valószínűleg tartósságban sem mondjuk egy IBM-mel, vagy HP-val. De a PDA-val való érvelésed megbukik, mert plusz billentyű kell hozzá, és jóval drágább. Ebben a méretben ennyi pénzért nem kapsz mást. És hidd el, van, akinek megéri
-
Oliverda
félisten
válasz
kapcs-ford #65 üzenetére
Meg van aki nem hülye.
-
kapcs-ford
őstag
válasz
philoxenia #64 üzenetére
Van aki nem érti ennyi.
-
Oliverda
félisten
Számomra inkább az a nevetséges hogy eddig folyamatosan cserélgették a júzerek gyorsabb CPU, nagyobb RAM, esetleg gyorsabb VGA-val rendelkező gépekre az eddigi notijaikat mert kell az, most meg "dobják a kukába" és helyettük veszik ezeket a trendi marketing termékeket mert ez a menő. Vicc az egész. Akinek kis gép kell vegyen PDA-t akinek nagy az meg vegyen normális laptopot és ne ezeket a korcs vackokat.
-
Keem1
veterán
-
Integra
titán
nem érted
elkezdik ontani ezeket a roncshalmazokat, mert olcsó
ami persze relatív mert nem az
de a győzikén felnvelkedett idióta plebs az rohan a teszkóba ezt venni, mert "olcsóér" van
ugyanakkor ezzel a minőségi termék árát feljebb tornásszák egyidőben, mert kevesebben fogják venni jó ideig. mert sajnos bekell szopja a sok lámer ezeket a szarokat, hogy rájöjjön, hogy komám, a minőségnek ára van, semmi sincsen ingyen.
ahelyett, hogy többen vennének minőséget, és ezzel tudnák a költségeket lejjebb nyoni valamennyivel, mert nagyobb ezekből a bevétel.
nem kergetek illúziókat, a minőség mindig pénzbe kerül és ez így is van rendjén.
de ami most megy..
az szégyen, mindenki ontja ezeket, mert ontani kell.
és valóban, ahogy már más is írta, egy egyszerűbb lenovot is megkap az ember 150e ft körül, összehasonlíthatatlanul erősebb tartósabb mint ezek az ipari hulladékok.
de győzike népének az "occsót" -
Bluegene
addikt
és ontják továbbra is ezeket a nyeklő olcsójános vackokat...
miért nem lehet MINŐSÉGET és TARTÓSSÁGOT árulni inkább????
miért jó az embernek a szemét?rosszul látod, ez az arany középút
szemét? mihez képest? egy PDA-hoz? vagy egy kétszer annyiba kerülő laptophoz képest, ami kétszer nehezebb?
miért ne lenne minőségi az eeepc? vegyél kézbe egyet, tapogasd meg és rájössz h elég minőségi
vacak? biztos azért van ekkora sikere, azért veszik milliószámra, hogy gyártani se tudnak eleget
szal a véleményed:
-
kapcs-ford
őstag
Az aspire one totyikban is vannak videók.
Belülről szinte tökugyanaz(Aspire One-ra raktuk fel az Msi driver-eit.)
Hordozhatóság/teljesítmény/ergonómia szempontjából a One a legjobb, persze csak az tudja aki már használta az eddigi MSI és EEE verziókat.
Az LG-vel laptop ügyben meg vagyok elégedve, folyadékhűtés rulez páréve és még csak ezután fogja a többi gyártó koppintani.
Alig várom hogy itt legyen ez a kis LG -
WD40
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez #49 üzenetére
Sőőt azt hiszem, itt ph-n linkelték be a videókat, már a 900-as Eee-n elmegy épphogy élvezhető kategóriában pl az AoE3, a HL2, persze a részletesség itt nem létezik. Meg Vice city tök jól ment rajta. Amúgy meg... nem játékra való
Pont az a lényeg amit twollah is leírt, PDA és normál noti közötti teljesítmény(?) és méret. Pont a lényeg a hodozhatóság, az Aspire one meg remélem nem húzza sokáig, az előbb leírtak miatt veszek én is ilyet. Az LG-ről meg... ld. aláírás -
kem
addikt
Ez mit jelent?
Opcionális HSDPA moduljának köszönhetően használójának akkor sem kell lemondania a gyors adatátvitelről, ha épp nem tud helyi hálózatra kapcsolódni a gép Fast Ethernet vagy 802.11b/g szabványú Wi-Fi interfészén keresztül. -
Bluegene
addikt
jó ez, minnél többen lépnek be a netbook piacra--->verseny---->jobb termékek és alacsonyabb ár
nekem is tetszenek, a PDA túl kicsi, a laptop túl nagy(vagy drága)
ez pont jó, az arany középút, nem tudom mi ezzel a baj egyeseknek, nem kötelező megvenniegyébként próbáltam a EEEpc-t és meglepően gyors, ugyanazt tudja mint a nagyok jó játszani max a goldenaxe-al lehet
-
^Clown
addikt
válasz
VaniliásRönk #35 üzenetére
Akkor nem Neked találták ki... De attól még lehet olyan, akinek megfelel.
-
Siera
senior tag
vicces,hogy ennyi mini noti van,sztem felesleges.
de lehet mostmár választani... -
Keem1
veterán
Már nem tudtam, melyik notigyártó hiányzik a netbook ontók sorából.
Legalább ebben a szegmensben is lesz verseny.
tényleg, tud valaki gyártót említeni olyat aki még nem jelentett be netbookot? :-) -
dwiki
senior tag
válasz
VaniliásRönk #40 üzenetére
Szerintem széllel szemben huggyozol...
Nekem ugyan még nincs netbookom, de nagyon töröm rajta a fejem...
A normál laptopok sosem érdekeltek, mert nagyok , keveset bír az aksijuk, az otthoni desktop gépet meg úgysem válják ki.
Mondjuk én áltban kocsival járok, szóval a tömegközlekedés annyira nem érint.
Azt mondani hogy csak böngészésre jók, meg levelezni, hát több mint butaság.
Hogy csak egy nagyon gyenge példát mondjak, van nekem egy PIII-as elsősorban letöltésre használt kis gépem, harmat gyenge ezekhez képest, de ha szükséges ugyan úgy lehet rajta pl word-ben gépelni. Ok, ahhoz normál billentyű van...
És még egy példát hogy mire jó, főnökömnek van egy Powerbookja, valami hp laptopja, 2 db (privát célra, cégeseket nem számolom) iMac-je, és most hogy utazott el messze földre, vett egy Asus 900-at , mert azt mondta, ennél nagyobbat nem cipel magával (pedig rá akartam beszélni az 1000H-ra vagy windre, de azt mondta azok már nagyok)...
Szóval igen, lényeg az hogy ez valóban hordozható...
Mondjuk filmet én sem néznék rajta, max ilyen southpark meg ilyenek, ahol nem a látvány a lényeg.
De hát ismerek olyat aki 54 cm-es tv-n nézte a cam-os RamboIV-et , és azt mondta szar volt a film. Én meg 42colos lcd-n, 720p-ben, DTS-ben nem gyufáskatuja hangszórokon, és tetszett... De ez már off...
Ha meg otthon akarja használni hosszab távon az ember, rádug egy monitor, meg akár még egy billt is azt kalap.
És még egy utolsó megjegyzés, én áltban azokba a topicockba "írok/szólok be", ami valmilyen okból érdekel. Akár negatív kicsengéssel is.
Viszont nem fogok beirogatni mittomén vmi videokártya topickba , hogy ez mennyivel jobb mint az, mert (már) rohadtul nem érdekel a téma.
De azt meg nem értem, hogy olyan emberek (ez most általános) akiket szemmel láthatóan ugyanúgy abszolúte nem érint , érdekel a téma, mert szerintük baromság az egész, miért irogatják az okosságokat? Vagy talán egyszer megemlíteni röviden hogy hülyeség, meg szar SZVSZ ez vagy az a dolog, de... Na mindegy... -
ngabor2
nagyúr
válasz
nekem se alternatívát jelentenek, hanem egy igen fontos rést tömnek be: kisebb, mint a noti, de erősebb és nagyobb, mint a pda. nekem pont jó. sőt, a 10" nekem már sok is, túl nagy az alapterület. a 9" meg ideális.
-
kapcs-ford
őstag
válasz
VaniliásRönk #40 üzenetére
Szerintem nincs hisztéria pár 10-essel többért már 15"-os (és persze jobb) gépet is lehet kapni, pl. én már régóta kerestem kis gépet a sok travel miatt de mint tudjuk ha régen valaki egy 12"-os subnotit akart venni annak mélyen a zsebébe kellett nyúlnia.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #37 üzenetére
Egy ilyen geek oldal olvasói valószínűleg tudják mit vesznek, nagy meglepetés nincs.
#38 kapcs-ford: Ez valóban hétköznapi igény, ez indokolja a hisztériát ami eeezek körül a gépek körül van most. Imádom amikor ilyen példákkal támasztják alá, hogy tömegek valós igényeit elégítik ki ezek a gépek...
-
kapcs-ford
őstag
válasz
kapcs-ford #38 üzenetére
"utazik" kimaradt
-
kapcs-ford
őstag
válasz
VaniliásRönk #33 üzenetére
Nem nyüszögés csak nem mindenki bkv-n meg csak vele pár megállót... lehet neked megteszi de nekem amire megteszek 1-2ezer km-ert 3-4 átszállással akkor örülök, hogy volt hely a szendvicsnek, könyvnek, digigépnek etc... + poggyász.
-
Tuco Ramirez
őstag
Ja, ez nekem is feltűnt már. Érdekes módon csak azok fikázzák a netbookokat akiknek nincs ilyen, a tulajdonosok közül még senkivel sem találkoztam a PH! fórumon, aki ne lenne megelégedve a kis masinájával.
Szerintem amire kitalálták ezeket a gépeket, arra tökéletesek. Volt már 15,4"-os notebookom is, hordozhatóságot tekintve számomra ég és föld a két kategória. -
mob_zzz
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #30 üzenetére
Eddig is lehetett olcsóért (100k körül) notebookokat venni, szerintem ez egy vadiúj piac (második-harmadik gépek piaca).
-
VaniliásRönk
nagyúr
Azt is írtam, ha akarok tudjak játszogatni rajta valahogy, meg azt is, hogy netezésre is korlátozottan alkalmas, legalábbis az én igényeim mellett. Ha egyetlen igénynek nem felel meg, az már bőven elég.
Azt sem írtam, hogy ne vegyen ilyet aki akar, azt mondtam, hogy le fog csengeni ez az extrém kereslet, aztán sokkal kevesebben akarnak majd ilyet venni. -
^Clown
addikt
válasz
VaniliásRönk #33 üzenetére
Normálisan moziban nézel filmet
De örülök, hogy csak a filmes érvembe tudtál belekötni
Nem lenne egyszerűbb azt mondani, hogy nem neked találták ki, és aki akarja, vegye meg?
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ezen te normálisan filmet nem nézel, 14-15" is határeset, nekem már ennyi is elég. Arról nem beszélve, hogy néha játszogatok is azért, tényleg csak néha, de akkor tudjak. Egyébként böngészni sem élmény egy ilyen kacaton, ha 1024 a felbontás, akkor kevés a hely, ha nagyobb akkor meg kifolyik a szemem.
#32 kapcs-ford: Unom már ezt a nyüszögést, van egy ótvar, dögnehéz Presarióm, a 180cm-hez 64kg párosul, mégse szakadok bele, nem kell fájdalomcsillapítók után kapnom ha hazaérek.
Szerk.: És igen, én is BKV-val oldom meg a helyváltoztatást, és még ülni se szoktam. (ne nézzen rám rondán egy vén szatyor se, ha éppen nem esne jól felpattanni, inkább állok)
-
kapcs-ford
őstag
válasz
Ha a hordozhatóság számít akkor az ilyen nanobook-omat viszem magammal (és még a szendvicsek is beférnek), nem kellemes egy 15,4"-os notit hurcikázni még hátizsákban sem , persze ezt csak azt tudja aki sokat utazik kocsi nélkül...
-
^Clown
addikt
válasz
VaniliásRönk #22 üzenetére
Szerintem a júzerek 70%-a nem használja másra a számítógépet, mint:
- böngészés
- levelezés
- zenehallgatás
- szövegszerkesztés
- filmnézés
- meg esetleg letöltésÉs emellé még ezek a gépek sokáig bírják (6 cellással) szuflával, kicsi, könnyű, hordozható stb. Nyilván a hard-userek, akik videókat vágnak, 100MB-os képeket szerkesztenek, éjjel-nappal DVD-t írnak, stb, azoknak nem nyerő, max. akkor, ha kell nekik egy könnyá hordozható gép, amivel elvannak a vonaton.
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
Brett apó
tag
válasz
Azt nem mondanám,hogy viszonylag szűk réteg
Ha jól tudom asus eddig 3millió netbook-ot adott el idáig és a többiek se véletlenül jönnek ki a saját tipusukkal
-
VaniliásRönk
nagyúr
Nekem ezek a miniatűr masinák sose fognak alternatívát jelenteni.
#27 Bibby: Mint a tamagocsi, majd erre is ráunnak a népek, viszonylag szűk az a réteg, akinek erre valós igénye van, akinél fontos szempont a hordozhatóság, az inkább egy komolyabb notit vesz desktop + netbook helyett, szerintem.
-
Bibby
addikt
Egyébként miért jön ez elő minden egyes új cikk után? Úgy tűnik terjednek mint a kórság, akárki akármit gondol. Elég felesleges minden topikban külön megkérdőjelezni a céljukat...
no offense -
kapcs-ford
őstag
válasz
Tévedsz.. a puding próbája a ...
PS basic alkalmazással, Flash fut rajta és nem is lassan. Divx,xvid etc..
Lehet videóvágásra kevés de azért le tudtam vele játszani 12audiósávot egyszerre
A linken találsz videót ahol a Quake-kel játszanak rajta.Szeptemberre jön az Atom dual core-os változata...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
... meg nem vetődik fel a kérdés, hogy bedobja-e a táskába, ha hosszabb útra megy vonattal, és tud rajta filmet nézni, meg zenét hallgatni, meg...
a netbook elsődleges feladata valóban az, hogy bárhol lehet rajta netezni, ahol kialakítható netkapcsolat. viszont a másik oldalról nézve egy nem túl gyenge általános számítógép. persze nem profi grafikus munkához, meg grid-számolásra, meg hasonlóra, de hurcolászni ideális. pláne atommal, az akksi is sokáig bírhatja (ha normális, nem butított).
-
dwiki
senior tag
-
kelzsoca
félisten
AZ LG-nek ezt a gépét az MSI gyártja
-
kapcs-ford
őstag
Sokan, de kik és miért?
Jelentem nekem több mint egy hónapja meg van egy Acer Aspire One-om és tökéletes. Napi 24órában kellett használnom (rajta egy 20"-os lcd-n).
totyikja, hogy mit bírEz az LG már kezd hízni....
-
P00By
nagyúr
Ki hitte volna...
-
RexpecT
addikt
Jók ezek a cuccok
.
Lassan már nagyanyám is netbookot ad ki.
-
ngabor2
nagyúr
szoktál rendszeresen netbookot használni, hogy ilyen éles a kritikád? én szoktam, és meg vagyok vele elégedve. mielőtt mondanád: van egy 15,4"-es notim is, meg van asztali gépem is 20"-os kijelzővel, meg van egy pda is 2.8"-lal. amire a netbook való, arra a felsoroltak közül egyik se ideális: a pda kicsi, a noti nagy és nehéz, az asztali meg 230-at eszik.
-
twollah
nagyúr
Egyetlen egy jo dolog van ezekben a netbookokban az, hogy konnyuek es emiatt konnyu oket hurcolaszni.
Az ilyen megoldas azoknak jo akiknek a PDA mar kicsi, egy normalis 15,4"os notebook meg mar nagy.
-
Kobaljov
senior tag
Talán nem véletlen az MSI Windes hasonlóság, mivel ha jól tippelek ők gyártják az LG-nek.
A ..x600-as felbontás újonnan viszont elég már elég ciki így a 2.-3. netbook hullám környékén
-
hzcs
senior tag
olcsójános? egy valamirevaló netbook 100-110 ezer, egy viszonylag normális laptopot meg 150 körül kapsz.
2 haver is vett, egyik egy Asus 1000h-t, a másik egy windet, mert milyen fasza hogy hosszú az akksiidő. Azóta az egyik már belátta, hogy kurvalassú a gépe (1000h), de elvből nem mondja, hogy megbánta.
Másiknak ugyanez csak idő kérdése, ráadásul a 3 cella nem is bírja túl sokáig. Ha utánam dobják jó, de pénzt - főleg ennyit - nem ér meg. -
LordX
veterán
Lehet választani, hogy veszel egy high-end laptopot 400e-ért, vagy az alatt a 4 év alatt, amíg az olyanra degradálódna, hogy lecseréld, veszel 4 db aktuális eldobható netbookot 100e-ért.
Nem biztos, hogy az első a jobb. Ha NEKED nem tetszik, ne vedd meg, senki nem kényszerít rá.
-
-
Integra
titán
és ontják továbbra is ezeket a nyeklő olcsójános vackokat...
miért nem lehet MINŐSÉGET és TARTÓSSÁGOT árulni inkább????
miért jó az embernek a szemét? -
Bibby
addikt
Biztos az a képernyőméret?[link]
-
^Clown
addikt
Egy az egyben a Wind, ahhoz képest semmi újítás. Legalább adnák 6 cellás akksival és n-es wifivel, vagy valami. Na mindegy, úgyis a Wind a favorit a kategóriában
-
domi007
őstag
Csak jönnének már!
Acer meg Dell is milyen régóta beharangozta magát, azt sehol semmiDOMy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az IFA alkalmából bemutatott X110 mininotesz 10 hüvelykes kijelzővel szolgál.
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N5000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V320-17IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-17IKB - i5-7G I 8GB I 128SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Probook x360 440 G1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i7-6GEN I 12GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro M1 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest