Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Dr. Akula #358 üzenetére

Én sehol nem állítottam olyat, hogy a háttérhatalmak, az állam, vagy bármi miatt sikeresek a MS szoftverei. Azt írtam, hogy az oktatás is egy tényező.

És nem álltam be azok mellé, akik törvénnyel akarnák gyengíteni a piacon sikeresebb szereplőket. Épp ellenkezőleg. Csak veled ellentétben erősíteni sem szeretném. Meg az állam pénzét sem szeretném ha olyanokra költenék, amikre nincs szükség az oktatásban. Ha a MS népszerűsíteni akarja a szoftvereit az oktatásban, akkor adja a diákoknak ingyen (van ilyen is az infós felsőoktatásban), de ne álljon rendelkezésükre korlátlanul úgy, hogy közben az adófizetők fizetik. Ez pont olyan, mint a 65 felettiek ingyen utazása. A legdrágább az, ami "ingyen" van.

Amúgy eszméletlen egybites dolog fórumokon így taborokra osztani az embereket, aztán nyomni ezt a szalmabáb érvelést. Amúgy részedről még egy szalmabáb, és az ignore on listamra kerülsz.

törölt tag

válasz Dr. Akula #358 üzenetére

"De én tudtam rólad. Lásd: 100% "töredék". Hányszor is mantráztad el úgy hogy még mindig nem igaz?"

Ok, akkor ideje elkezdened olvasni. Sehol sem állítottam olyat, hogy nem igaz, amit állítottál, hogy az a felhasználók 100%-a volt, hanem azt állítottam, hogy szerintem nem elhanyagolható szempont, hogy akkor az egy szűk rétegét jelentette a teljes lakossagnak, most meg majdnem mindenki számítógép felhasználó. De te nem bírtál ezen a felhasznalók 100%-a dolgon túllépni, és folyton ismételgetted, mint ha elsőre nem értettem volna meg. Csak veled ellentétben én tovabbgondoltam, és érveltem is amellett, hogy miért is fontos az általam felvetett szempont, te meg mint ha nem tudnál olvasni, minden érvet lepattintottál a korabbi mantrád ismételgetésével.

Új hozzászólás Aktív témák