Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
Én most próbáltam ki az MGS2 és MGS Snake eater HD változatát Xbox, hát mai szemmel szerintem extrémen játszhatatlan! Nagyon megszépíti az emlékeket az idő (az 1est végig vittem PCn a 2es PC verziójával szintén játszottam egy darabig).
Ezért örülök, hogy a Revengeance már nem lopakodós, remélem modern, igényes megvalósítása lesz ennek a hack&slashnek.
-
Mister_X
nagyúr
Most már csak az a kérdés, hogy kivel jártunk volna jobban: Big Boss egykori segédjével, Gray Fox-szal, vagy Solidus Snake által "kiképzett" Raidennel - szerintem utóbbival, mert ugye vele már találkozhattunk, ismerjük a történetét. Érdekes lesz majd a Sons of Liberty és Guns of Patriots beli történéseket összekötni a MGR: Revengeance-szel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest