Hirdetés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jegyzetelésre nem is praktikus szerintem ez a megoldás.
Arra még mindig jobb a billentyűzet, vagy egy igazi papír.
Mondjuk én ezért is vagyok dilemmában, mert mindenképpen szeretnék a jövőben egy rajztáblát, csak még azt nem sikerült eldöntenem, hogy milyen formában.
Ha egy iPad-et választanék, annak mindenféleképpen meglenne az az előnye, hogy rajztábla és kvázi-PC egyben, viszont a 2-in-1-t, mint form factort sokkal jobban szeretem, mert kényelmesebb gépeléshez, és mellette még mindig lehet tabletként is használni (persze ez relatív, de engem nem zavar a 12-13" méret benne), viszont Win10-et meg nem akarok, de Linuxra illetve ChromeOS-re nemigen vannak normálisabb rajzprogramok (Adobe, Corel, stb) így a másik alternatíva egy Mac lenne + rajztábla, csak az meg lényegesen költségesebb egy iPad-hez képest. Mégegy lehetséges alternatíva lenne egy Mac + iPad, utóbbit pedig rajztáblaként is lehet majd használni a sidecar segítségével, és végeredményben ez tűnik még a legjobb megoldásnak nekem, mert így a két világ előnyeit megkapnám, csak cserébe ez még a hagyományos rajztáblás megoldásnál is költségesebb, persze cserébe jobb is.
Van erre valami topic?
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- EAFC 26
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest