Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
voyager4.4 #53 üzenetére
Majd kiderül. Ha igazak a pletykák, hogy akár core m processzort is raknak majd telefonba, akkor lehet teljes átjárhatóság lesz asztali és mobil OS között.
Meg nyilván microsoftnak rá kell vennie a fejlesztőket, hogy asztali és modern alkalmazásokat is csináljanak. -
margithid
veterán
válasz
voyager4.4 #51 üzenetére
Úgy értettem, hogy a két rendszer egyben lesz.
-
margithid
veterán
Azért az csak feltételezés, hogy androiddal megmaradtak volna, sok mindenen múlik egy cég nyereségessége, nem csak azon, hány telefont ad el.
Ott van sony és LG, nem tudták azt a sikerszériát befutni mint samsung. De említhetném blackberryt is, ahol még most is igencsak kevés telefont adnak el, de mivel húztak a nadrágszíjon, igy már nincsenek akkora bajban.
Szerintem amúgy ha elkezd terjedni wp10 és megy is a szekér, akkor microsoftnak első dolga lesz eladni a telefongyártás üzletágát. Nem véletlenül tárgyal Nadella kínai gyártókkal, mint például xiaomi.
Szabadalmakat megtartják, gyártást nem, hasonlóan mint google tette a motorolával. -
margithid
veterán
válasz
#16820480 #17 üzenetére
Nem arról van szó, hogy nem jönne win10 arm-ra, csak ugye jobban össze lesz mosva asztali és mobil oprendszer és ezáltal ha a telefont kiköti az ember perifériákra, monitorra, egérre, billentyűzetre, akkor asztali alkalmazások is futhatnak, kvázi asztali gépként funkcionál. Jővő ilyenkor 2 GB ram már átlag lesz, azzal pedig vígan elvan win8. A mobil/tablet oprendszer meg tuti nem fog igényelni 32 Gb-ot, de talán még 16-ot sem.
Amúgy meg a 20 dodo szeritnem olcsó. -
margithid
veterán
-
margithid
veterán
Teljesen jó döntés!
Én a helyükben a telefon fronton is elgondolkodnék rajta, hogy van-e értelme win10 alatt az ARM-nak, főleg, hogy még 1 év múlva jelenik meg, addigra intel kiadhat olyan processzort ami kellően erős kis fogyasztás mellett.
Ráadásul Lehetne olyan megoldás is, hogy perifériákra kikötve asztali OS-t használhatna a felhasználó.
ARM processzorral nem tudom ez mennyire lenne megvalósítható. (sejtésem szerint semennyire)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest