Hirdetés
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
egyszerűen nem kell sem jobb, sem másabb
GUI-ban ízlés kérdése, egyéb területeken hatalmas baromság. Erőforrásigényben/teljesítményben rendesen alá fog vágni az ilyen szempontból szintén egészen jól sikerült Win7-nek és akkor még e mellé jönnek az egyéb featureök.
Anno én sem estem hasra a Win7 hírekben megjelent újításaitól, aztán kipróbáltam a bétát, megtetszett, azóta elégedett Win7 felhasználó vagyok. Volt szerencsém XP-hez nem olyan rég, szabályosan fájdalmat okozott már a használata, az apróságoknak tűnő újítások bizony rengeteget tudnak nyomni a latba. A rendes hardveresen gyorsított GUI hiánya miatt még lassabbnak is tűnt. Szóval az ilyen kifejezésekkel én inkább vigyáznék.
Ettől függetlenül lehet Win7-ről nem éri meg váltani rá, az viszont aki eddig még nem váltott és majd a 8 helyett a 7-re fog, az egész egyszerűen hülye.
-
julius666
addikt
válasz
litvitcsak.a #28 üzenetére
Ami nekem szintén érezhető hiány a windows-ban az a shotcut-ok - pl. új könyvtár létrehozása és hasonlók. Tudom van segéd program ami ezt megoldja... De mi lenne ha ez alap lenne.
Mi?
Új könyvtárra windows alatt VAN gyorsbillentyű (ctrl+shift+n). Win7 alatt létre lehet hozni gyorsbillentyűvel, explorerben fönti menüsorból egy kattintással illetve a jobb gombos menüből új mappát. Mi kéne még?
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest