Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
egyszerűen nem kell sem jobb, sem másabb
GUI-ban ízlés kérdése, egyéb területeken hatalmas baromság. Erőforrásigényben/teljesítményben rendesen alá fog vágni az ilyen szempontból szintén egészen jól sikerült Win7-nek és akkor még e mellé jönnek az egyéb featureök.
Anno én sem estem hasra a Win7 hírekben megjelent újításaitól, aztán kipróbáltam a bétát, megtetszett, azóta elégedett Win7 felhasználó vagyok. Volt szerencsém XP-hez nem olyan rég, szabályosan fájdalmat okozott már a használata, az apróságoknak tűnő újítások bizony rengeteget tudnak nyomni a latba. A rendes hardveresen gyorsított GUI hiánya miatt még lassabbnak is tűnt. Szóval az ilyen kifejezésekkel én inkább vigyáznék.
Ettől függetlenül lehet Win7-ről nem éri meg váltani rá, az viszont aki eddig még nem váltott és majd a 8 helyett a 7-re fog, az egész egyszerűen hülye.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest