Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz atti_2010 #92 üzenetére

Vagy nem. Majd kiderül, ha váltunk. Sima XP nem lenne elég, a 12GB fizikai plusz 4GB virtuális memóriát nem tudná kezelni- s ennyit simán bekajáltattam párszor a rendszerrel.
    Egyébként én sem szeretem, de a w7 home pro a munkahelyinél lényegesen kevesebb terhelés alatt is borzalmasan belassul.

Goodspeed: azért, mert egy cégnél elfut minden rendesen, nem fog mindenhol minden elfutni, ami saját fejlesztés. Nem lehet csak úgy beleugrani, mert rohadt sokba kerülhet a legapróbb hiba is. Spec ha valami miatt nálunk pl. az adatbázis rendszer lehalna- mostanság hegesztik, s van is szopás vele bőven, akkor mérnökönként olyan 50..60€ órabérrel lehetne számolni, ami inproduktív munkavégzés miatti veszteség lenne- vagyunk egy páran- s volt is elég mókás gond win xp -win xp páros esetén is, hogy távolról nem lehetett elérni bizonyos embereknek, csak nagyon durva win-be turkálások után a központi szervert. E mellé, ha adat is elvész, akkor a projektek mennyisége és fajsúlya alapján simán millió eurós veszteségeket okozhat a dolog. Na ezért is kell letesztelni a legutolsó csavarig rendesen, s ha van egy működő szoftverkörnyezet, akkor amíg nem muszáj nem lecserélni. Otthon, a saját gépén mindenki bűvészkedhet- de ha euromilliók múlhatnak egy ilyen döntésen, akkor nagyon meg kell gondolni, hogy beteszi-e a présbe a tökeit.

Új hozzászólás Aktív témák