Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Barthezz2

nagyúr

Szerintem az a legnagyobb baj, hogy nagyon sokan egyelőre a kiadott Developer Preview alapján ítélik meg a rendszert.
    Azt felejtik el, hogy az még a beta állapottól is távol eső kiadás, aminek csupán az volt a célja, hogy a beépített pár alkalmazás alapján a fejlesztők időben tudjanak készülni, előre lássák, hogy mégis mi az elképzelés. Mi is az, amit a táblák vonalán elképzeltek a MS-nál, és hogy hogyan akarják vegyíteni a desktop vonalat a tabletekkel..
    Vicc, hogy már tesztben is láttam(nem itt), ahol elővették, és vonták le a következtetéseket, hogy hát az a win7-hez képest semmi extra, ráadásul milyen kezelőfelület ez már.
    Meg az is, mikor valaki felháborodva veszi tudomásul, hogy az ARM alapú tablet-en nem fog elfutni az x86/x64 vonalra fejlesztett fotóboltja.. Hát naná, hogy nem.

Részemről eddig tetszik, amit láttam, biztos vagyok benne, hogy már a beta alatt is rengetek olyan dolog fog megváltozni, amibe most kapásból beleköt akár ki. Ítélkezni majd akkor kell, ha már a kezünkben lesz az RTM, addig én érdeklődve várom a folytatást :)

Nem mellesleg ez a post is Win 8 DP alól született :)

Új hozzászólás Aktív témák