Hirdetés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem az a legnagyobb baj, hogy nagyon sokan egyelőre a kiadott Developer Preview alapján ítélik meg a rendszert.
Azt felejtik el, hogy az még a beta állapottól is távol eső kiadás, aminek csupán az volt a célja, hogy a beépített pár alkalmazás alapján a fejlesztők időben tudjanak készülni, előre lássák, hogy mégis mi az elképzelés. Mi is az, amit a táblák vonalán elképzeltek a MS-nál, és hogy hogyan akarják vegyíteni a desktop vonalat a tabletekkel..
Vicc, hogy már tesztben is láttam(nem itt), ahol elővették, és vonták le a következtetéseket, hogy hát az a win7-hez képest semmi extra, ráadásul milyen kezelőfelület ez már.
Meg az is, mikor valaki felháborodva veszi tudomásul, hogy az ARM alapú tablet-en nem fog elfutni az x86/x64 vonalra fejlesztett fotóboltja.. Hát naná, hogy nem.Részemről eddig tetszik, amit láttam, biztos vagyok benne, hogy már a beta alatt is rengetek olyan dolog fog megváltozni, amibe most kapásból beleköt akár ki. Ítélkezni majd akkor kell, ha már a kezünkben lesz az RTM, addig én érdeklődve várom a folytatást

Nem mellesleg ez a post is Win 8 DP alól született

-
Topik takarítva! Térjetek vissza a normális beszélgetéshez ha kérhetem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB
- Eladó prémium gamer PC Ryzen 9 + 7900 XTX 32GB DDR5 6000MHz
- Surface GO 1, 2, 3 - PRO 8, 9,10, 11, X Magyar Világító Billentyűzet
- Eladó, párom iPhone 14 Plus - 128 GB / kártyafüggetlen / telefonja!
- Gamer PC - B450 WiFi -Ryzen 7 3700X, RX 6700 XT, 32 GB DDR4, 512 GB NVME
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G5 - i3-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest