Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daffchy
őstag
A 360-as verzió borzalmas, az első fényévekkel jobb, nem csak grafikailag, hangulatilag is (a kettőnek hangulata sincs...).
A tájról ne is beszéljünk, hihetetlen kopár és ocsmány is... abszolút felesleges volt kiadni a régi verzióra is, így, hogy szinte semmi munkát nem öltek bele!
-
wolruf
őstag
Azért annyira szerintem ne temessük a 360-at. Jelennek még meg rá dolgok, valamint egészen biztos vagyok benne, hogy rengeteg olyan progi van, amit még nem próbált mindenki.
Báááár, most próbáltam ki a Bully-t, mert annyira dícsérték, de baromi gyorsan alábbhagyott a lelkesedés. Igen, régi program, de arra nem számítottam, hogy ennyire lassú, ronda :-/ -
Micsurin
nagyúr
X360 Time's ended
-
Simi37
őstag
Hát Én is terveztem a megvételét de így már erősen dilemmázok
-
Micsurin
nagyúr
mát elérhető ? én sem vagyok ilyen hülye nyelvtanból , pedig az nagy szó
-
orion1025
őstag
Förtelmes és gusztustalan arcade játék, nem is értem hogyan lehet ilyet művelni...Már-már NFS kategória, low budget grafikába csomagolva.
-
Hát pedig elég durván látszódik a különbség és nem csak az árnyékolás miatt. Csak, hogy említsek párat: X360-on a kocsi majdnem úgy néz ki mintha matt lenne a minimális tükröződés miatt, a környezet is rendkívül alacsony felbontású (pl. a sziklák x360-in egy szinte egyenes falra felhúzott lowres textúra míg x1-en rendes fizikai objektum).
Ugyan hónapok óta nem játszottam az első résszel de úgy rémlik, hogy mintha még az is szebb lenne mint ez.
-
dragonfx
veterán
ez a játék nem lesz pc.re?
-
Mappa
addikt
mlinus, orichalcos -
Fenébe, pedig reménykedtem. Hát ez van.
-
rdt89
addikt
Végül is megértem a DLC elmaradását, mert a szarból, csak még nagyobb kupacot csinálna, érdemit ehhez már nem tudnak hozzá tenni. Megmutatták mit tudnak és ez egy 0 lett a legjobb indulattal is. A legfelháborítóbb, hogy 13 ezer ft-ért vesztegetik, még letölteni se éri meg, inkább megveszem a FM4-et vagy a Horizon 1-et, még egyszer.
-
Mappa
addikt
Fél OFF:
Vajon a Forza 5 kitolják még 360-ra?
-
ledgeri
nagyúr
Nekem az volt érdekes, hogy volt olyan rész, ahor a ONE-osnár mehettél volna le az útról, míg a masoknál szalagkorlát volt ott végig...
-
saelin
veterán
Kifejezetten csúnya.
-
wolruf
őstag
Kipróbáltam élőben az X360 Horizon 2-t is, hogy legyen valós véleményem. Nos, borzasztó. Tényleg mérföldekkel rondább, mint a Horizon 1. A kirajzolás csapnivaló, hatásra olyan, mintha kergetnéd az út melletti tájat (az meg kb. 100 méterre rajzolódik ki tőled). A fű megjelenítése borzalmas, kb. csak textúra szintű, ami picit távolabb még ,,össze is folyik''. Volt olyan 5 perc, amikor senki/semmi nem volt az úton körülöttünk, csak úgy kocsikáztunk a tájban, nem volt másik autó. Ugye az ismert, hogy időjárás nincs, csak nap/éjszaka, de még az is rondább, mint az 1-ben volt.
XB One-on jól néz ki a program, de 360-on inkább maradok a Horizon 1-nél, vagy ha ez a fajta szabadság hiányzik, akkor már inkább a TDU2.
Ezt a progik kár volt kiadni így, ebben a formábanPlejik-hez hasonló a véleményem, ehhez DLC se kéne. Sőt, inkább ez a pályarajz lehetne a DLC az első részhez.
-
plejik
addikt
Inkább ne is adták volna ki...
Sok értelme nem is lenne a DLC-k nek...
-
trufa12
addikt
Hát én az árnyékolás minőségén kívül nagy romlást nem veszek észre, inkább a színárnyalattal van gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó