Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Hátőőőő
"nincs benne 4k kimenet"
A HDMI 1.4 szabvány tudja a 4K/24p-t hardveresen, és mivel a filmek alapvetően 24p-sek, ezért nem igaz, hogy nincs benne 4k kimenet. Nincs rajt HDMI 2.0 így játszani mondjuk nem lehet rajt 4K-n.
Kérdés: a PS4 Pro lejátssza a 4K BD lemezt?"Egyrészt folyamatosan le vannak akciózva a jobbnál jobb címek"
Azért ne menjünk ennyire messze, azzal hogy egy évben van 3 nagyobb leárazás (Húsvét, BF, Karácsony), még messze nem mondhatjuk, hogy folyamatosan. 1-1 dolog le van árazva időlegesen, igen, nagy a nyomás az árverseny miatt, így valamit kellett csinálni.
Ez messze más, mint éves szinten 5500 forintért annyit játszol 20-30 játékkal, amennyit szeretnél. Amikből mondjuk ennyiért évente megvehetsz egy darabot.adalbert1: természetesen, semmi sincs ingyen, csupa szívjóságból, mivel mint mindent a világban, ezt a piacot is a pénz mozgatja. Pont emiatt mondjuk a disznóságok sem férnének bele, csak ugye a piac erősen oligopol, és ha mindkettő rohadék, akkor próbáld kiválasztani a neked kevésbé gázosat...
-
adalbert1
veterán
Oké, ez már csak az én teóriám - viszont hiába vannak leárazások, az EA Access 1 évre 6000 Ft, és ennyi pénzért lehet játszani az összes tavalyi sportjátékkal (illetve általában az utolsó 2-3 hónapban az aktuálissal is, mielőtt az új megjelenne), Battlefield-ekkel, NFS-ekkel, Mass Effectekkel, stb - ahhoz képest ebből a pénzből szerintem kb. 2 játék jönne ki közülük, még a legnagyobb leárazásoknál is (oké, az örökre az emberé marad, ha megveszi, de szívesebben játszom a Fifa 17-tel ilyen bérlés formájában, mint mondjuk a Fifa 15-tel, amit megvettem valami nagyobb akcióban).
Ha jól tudom, 4k Blu Ray-nél a drive nem tudja fizikailag, ez szerintem azért gond, mert eleve a Sony az egyik megalkotója a Blu Ray-nek, illetve régebben tendencia volt, hogy az aktuális konzoljuk mindig le is játszotta a legújabb formátumot (PS2 - DVD, PS3 - Blu Ray), így a konzol áráért kaptál egy lejátszót is.
Persze az MS sem véletlen rakta bele a 4k Blu Ray lejátszást a One S-be és One X-be, illetve engedélyezte az EA Access-t, gondolom úgy vannak vele, hogy valami pluszt muszáj nyújtaniuk, hogy felzárkózzanak az eladásokban. -
Zedz
addikt
válasz
adalbert1 #15 üzenetére
Csak nem azért, hogy nehogy a játékosok olcsón jussanak játékokhoz?
Nem tudom ezt honnan veszed. Egyrészt folyamatosan le vannak akciózva a jobbnál jobb címek, másrészt meg mikor bejelentették a One-t és közölték, hogy itt bizony nem lesz használt játék csere, akkor a PS4 még ezt ki is parodizálta.
PS4 miért nem tud 4k Blu Ray-t lejátszani
Lejátszani nem tudom miért nem tudja (nem próbáltam), de ha jól tudom akkor szimplán nincs benne 4k kimenet, az a Pro-val jött csak (így a 4k streamnek sincs értelme szegénnyel). -
adalbert1
veterán
Ez az egész kinect téma szerintem ritka gáz, de azért a Sony-t sem kell félteni - pl. miért nincs EA Access? Csak nem azért, hogy nehogy a játékosok olcsón jussanak játékokhoz?
Vagy mondjuk a PS4 miért nem tud 4k Blu Ray-t lejátszani? Csak nem azért, hogy az embereknek még külön lejátszót kelljen mellé vennie (itt a Sony féle hivatalos duma az volt, hogy egyre inkább a streaming szolgáltatások felé fordulnak az emberek, ezért nem látták értelmét - ami ugye igaz is, de azért indoknak elég gyenge)? A PS Vita (ami majdnem annyira halott már, mint a Kinect) pl. csak a saját, méregdrága memóriakártyájukkal működött, még mondjuk a Nintendo 3DS/Switch sima micro SD-t használ. -
FefeeX
veterán
- A Gears of War 3 pl, ami 360 cím, lazán elmenne One címnek is, ugyan sima One alatt nem néz ki úgy, csak X alatt.
- A Destiny 2 pl láthatóan szebben néz ki 1080p-ben is, mint sima One-on.Több játékot meg nem játszottam már 1080-ban, mert ha már itt a 4K, akkor azt használom, csak néha kényszerülök monitorra
-
GodGamer5
addikt
így csináltak már megint Microsofték segget a szájukból. Amúgy a terjedésben nyilván az is szerepet játszott, hogy az amúgy is harmatgyenge xbone hardveréből lecsípett még a Kinect is.
-
Medocsabi
addikt
Első generációs xbox oneom van.Ebbena generációban már nem veszek új gépet,megvárom a következőt,és egyre inkább azon gondolkodom hogy az már ps lesz a MS undorító húzásai miatt.
-
ribizly
veterán
Sajnálatos, hogy ezt hagyták kihalni.
-
-
FefeeX
veterán
Ha nem jönne be egyébként nagyon a One X (és nem lennék róla meggyőződve, hogy a Sony is megcsinál hasonlókat), akkor egyébként küldtem volna az egészet vissza. Azért sem mondom, hogy váltottam volna PS4 Prora, mert a megvett accounton lévő játékaimmal ott nem tudnék mit kezdeni, sem a Golddal, Elite Controller stb... De a jövőben azért biztos, hogy ez is befolyásolja majd a MS felé tett vásárlási kísérleteimet. (Surface bookot pl ezért soha)
-
FefeeX
veterán
Hát igen, ebbe bele is futottam decemberben a váltásnál... Ezért a One X-hez nem tudtam továbbvinni a Kinectet, pedig vettem volna adaptert, csak ugye nem elérhető.
Arról, hogy ez mennyire jogszerű, meg mennyire etikus, mindenki próbáljon meg maga dönteni, én ugye "teljes kompatibilitással" cseréltem X-re, volt egy csomó Kinect játékom is, ez marad az accounton, csak használni nem lehet. -
bandon
tag
"bármilyen USB-s kamerát ráköthetnek már a konzolra" ?
Melyik gyártó?
Engem érdekelne, hogy lehetne megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Hibátlan Xbox Series X 1TB eladó / Media Markt garancia 2025.08.25-ig/beszámítás van/Ingyen Foxpost
- Ps5 Slim lemezes megkímélt 3 hónap jótállás
- Eladó Nintendo Switch Oled sok extrával!!!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged