Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Oké, ez már csak az én teóriám - viszont hiába vannak leárazások, az EA Access 1 évre 6000 Ft, és ennyi pénzért lehet játszani az összes tavalyi sportjátékkal (illetve általában az utolsó 2-3 hónapban az aktuálissal is, mielőtt az új megjelenne), Battlefield-ekkel, NFS-ekkel, Mass Effectekkel, stb - ahhoz képest ebből a pénzből szerintem kb. 2 játék jönne ki közülük, még a legnagyobb leárazásoknál is (oké, az örökre az emberé marad, ha megveszi, de szívesebben játszom a Fifa 17-tel ilyen bérlés formájában, mint mondjuk a Fifa 15-tel, amit megvettem valami nagyobb akcióban).
Ha jól tudom, 4k Blu Ray-nél a drive nem tudja fizikailag, ez szerintem azért gond, mert eleve a Sony az egyik megalkotója a Blu Ray-nek, illetve régebben tendencia volt, hogy az aktuális konzoljuk mindig le is játszotta a legújabb formátumot (PS2 - DVD, PS3 - Blu Ray), így a konzol áráért kaptál egy lejátszót is.
Persze az MS sem véletlen rakta bele a 4k Blu Ray lejátszást a One S-be és One X-be, illetve engedélyezte az EA Access-t, gondolom úgy vannak vele, hogy valami pluszt muszáj nyújtaniuk, hogy felzárkózzanak az eladásokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Szólánc.
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- Xbox One X 2DB kontroller + játék 1 hónap jótállás számla!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest