Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- VR topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Karácsonyi ajándék a párodnak? - Ezeket nézd! 🎁
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
A CABAC-al az a baj, hogy a bitrátával (illetve a komplexitással) arányosan rontja a dekódolás erőforrásigényét (talán nem is lineáris a kapcsolat, de erre most nem mernék megesküdni).
Miután a DXVA ugrott (legalábbis Ati kártyákon ilyen felbontás mellett biztos), marha sokat ront.WonderCSabo: nem kamu az, csak okádékul tömörített.
Vagyis pontosabban ahhoz alaposabban meg kéne vizsgálni h kamu-e, amire nekem se időm se kedvem jelen pillanatban.
-
WonderCSabo
félisten
Értem, persze, már az első reagálásomban írtam, h. ez kamu 4K, egyszerűen nem elég neki a bitráta...

A Ducks Takeoff 243 Mbps, a Crowd Run 134 Mbps . Na ezek télleg QuadHDk.
julius666: Van egy mondat, h. 2012-ben még nem lesz a nappalinkban. Lehet, h. ebbe túl sokat láttam bele.
(#41) julius666 : úgy értettem. Hiába a nagy felbontás, nem jön elő annyi részlet, amennyi az eredetiben van.

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Borderlands 4
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Bluetooth hangszórók
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750
- Iphone 12 mini 64GB 100% (3 hónap Garancia)
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest