- Hobby elektronika
- Csak a Battlefield 6-ra gyúr az új AMD Software
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A legújabb rendszerchippel jönnek az Apple iPad Prók
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
A CABAC-al az a baj, hogy a bitrátával (illetve a komplexitással) arányosan rontja a dekódolás erőforrásigényét (talán nem is lineáris a kapcsolat, de erre most nem mernék megesküdni).
Miután a DXVA ugrott (legalábbis Ati kártyákon ilyen felbontás mellett biztos), marha sokat ront.WonderCSabo: nem kamu az, csak okádékul tömörített.
Vagyis pontosabban ahhoz alaposabban meg kéne vizsgálni h kamu-e, amire nekem se időm se kedvem jelen pillanatban. -
WonderCSabo
félisten
Értem, persze, már az első reagálásomban írtam, h. ez kamu 4K, egyszerűen nem elég neki a bitráta...
A Ducks Takeoff 243 Mbps, a Crowd Run 134 Mbps . Na ezek télleg QuadHDk.
julius666: Van egy mondat, h. 2012-ben még nem lesz a nappalinkban. Lehet, h. ebbe túl sokat láttam bele.
(#41) julius666 : úgy értettem. Hiába a nagy felbontás, nem jön elő annyi részlet, amennyi az eredetiben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium Gyári Apple garanciával!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Nintendo Switch 2 + Balatro + hordozó táska + Splatoon tok + üvegfólia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest