- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Erről még hír nincs is, pedig kerestem az ismertebb portálokon. A Kickstarter kampánynak is vége, már majdnem kész van, jómagam is csak onnan tudok róla, mert kaptam tesztpéldányt...
Szóval azt gondoltam, megírom, hátha másokat is érdekel. Erre az első kommentben megint azt kell olvasnom, hogy "wattafuck?" Minek is töröm magam, elvégre ti már mindent tudtok, nemigaz?
MOD: No offense.
-
eami
veterán
és akinek nincs rá 20 eurója, az még 11 napig megveheti (szintén steamre) a Groupees Be Mine 13 bundle részeként 4 dollárért 6 másik játék társaságában
-
saelin
veterán
Engem még kicsit a sacrefice-ra is emlékeztetett. De a videó alapján nem tudtam eldönteni, hogy tetszik-e, vagy sem...
-
törölt tag
"nekikezdhetünk megkeseríteni a békés falusiak mindennapjait."
Ehhez képest majdnem végig egymást ölik a videóban! -
ASTON117
tag
Nekem egy hónapja tuti megvan, szóval nem igazán értem ezt a hírt. Nem vagytok kicsit lemaradva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fanatec szett
- Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest