- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Severinus
csendes tag
Sziasztok
Derekas mesternek ismételten a sapkámat emelem, nagy öröm olvasni sorait kedvencünkről cikk formájában is a World új érájában.
Tudom, hogy valamennyire reklámként hat, amit írni fogok lentebb, de de engedjétek meg, hogy meghívjalak Benneteket, hozzánk.2019 őszén készítettem egy saját Discord szervert, kizárólag a Magyar World Közösségének (ami NEM multi discord szerver).
2020-ra megújítottam az Apex és a World Open PL fúziójának idején, így jó részt a mai World United.gg csapat (Discord és játék szerverek) követése mellett alakult a szerverem fejlődése. Ugyanakkor nyitott vagyok más szerók bevonására is, amint idő és igény van rá.
Az elmúlt félév alatt közel 40 főre duzzadt a kis táborunk, de a nosztalgia elég erős, hogy más magyarokat is szívesen lássunk köztünk.Ha úgy érzitek, szívesen csatlakoznátok hozzánk a Discordon:
- SBR World Hungary szerverünk elérhetősége: https://discord.gg/ESMXTMv
- elérhetőségem: Severinus89#8148Sok-sok csatornával, részletes leírásokkal, lehetőleg naprakész WU.gg hírekkel, napi aktivitással és néhány jövőbeni tervekkel halad az élet nálunk
Bátran keressetek meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest