Hirdetés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen nyomtatót vegyek?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Need for Speed? Lesz@rom!
Végre felhőtlenül lelkiismeret furdalás nélkül, őszintén kimondhatom! Ezt régebben nem tehettem meg, mert érdekelt, valóban "ő" volt a szememben az AUTÓS játék , mind grafikailag, mind a licenszeket tekintve, mind pedig hangulatában! Manapság szerencsére épp elég autós játék van(nem ugy mint pár évvel ezelőtt) ahoz hogy bőven megválogassam mivel is szeretnék játszani! Példát, és alternatívát nem irok, mivel nem a flame keltés a célom, pusztán az egyéni vélemlényemet írtam le...azért persze ha grafikailag valóban hasonló szintet üt meg mint a képeken, vagy legalább mint a Grid, pár kör erejéig biztosan kipróbálom! A puding próbája mindig az evés...ha nem izlik kiköpjük
De várni, már nem várom... egyik részét sem.....
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- eBay
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Assetto Corsa Rally
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Végre felhőtlenül lelkiismeret furdalás nélkül, őszintén kimondhatom! Ezt régebben nem tehettem meg, mert érdekelt, valóban "ő" volt a szememben az AUTÓS játék , mind grafikailag, mind a licenszeket tekintve, mind pedig hangulatában! Manapság szerencsére épp elég autós játék van(nem ugy mint pár évvel ezelőtt) ahoz hogy bőven megválogassam mivel is szeretnék játszani! Példát, és alternatívát nem irok, mivel nem a flame keltés a célom, pusztán az egyéni vélemlényemet írtam le...azért persze ha grafikailag valóban hasonló szintet üt meg mint a képeken, vagy legalább mint a Grid, pár kör erejéig biztosan kipróbálom! A puding próbája mindig az evés...ha nem izlik kiköpjük