- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Teclast Tablet Topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhstyle
tag
Szerintem nem igazán értessz ehez... egy lada sincs az underground részekbe.. és egy sima civicbe is bele tud annyi pénz csúszni átalakítások miatt amiből kijönne egy nemis rossz luxusgép , és akkor még nemis beszéltem a skylineról amibe kb végtelen mennyiségű zsét lehet tolni a supráról és egyéb dögökről.. és amúgy igen látom videókba , hogy a b*zi arabok mikkel versenyeznek de ottis megfordul azért az 1500 lóvas GTR meg Supra.. sőt.. mindenhol ahol komolyabb utcai versenyzés van.. a szupersport autók egyszerűen nem erre valóak szerintem.. és nagyon az NFS világába se illik be az éjszakai illegális utcaiverseny rommá tuningolt kocsikkal... és akkor jön egy aventador vagy egy 911 GT3.. egyszerűen nem életszerű.. szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Óra topik
- Sorozatok
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest