Hirdetés
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Léghűtés topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádyka
őstag
Jó kérdés, ez nekem is eszembe jutott annó, dehát beszéljenek a képek.
Power szériaEzek mind sima power akkuk, előre töltve. Új korukba még nagyon jól tartják az energiát, fél év alatt a fele kapacitás simán bennük van. Ezért mondtam,hogy csalóka.
-
Ádyka
őstag
A varta egy idelye változatott akkuik csomagolásán/festésén (talán a minőségén is, bár ki tudja?).
A Ready 2 use, már nem az alacsony az önkisülést jelöli, mégha a weboldalukon úgy is van feltüntetve.Vartánál már a Long Life felirat jelöli az alacsony önkisülést.
A ready 2 use felirat is megmaradt egyes modellnél, viszont az csak annyit jelent, hogy valamennyire töltve vannak, tehát felbontás után használhatóak.
Csalóka, de pl létezik 2300-as ready 2 use felirattal rendelkező akkujuk is (elég drágán), amire még az is rá van írva, hogy POWER ACCU(és nem long life). Tehát feltöltött, de nem alacsony önkisülésű. Ugyanezt láttam már baby és 9V-os akkuban is. Most meddig tart nekik feltölteni egy akkut, és úgy eladni? Semeddig. De jól hangzik.Amúgy nem kell teljesen betojni a "nem alacsony önkisülésű" típusoktól sem. Első 10 nap állás után 100 mA körül veszítenek töltöttségükből, ami szerintem elhanyagolható. További napok elteltével ez a csökkenés még kisebb mértékű.
Tehát aki viszonylag rövid időn belül (itt pár hétre gondolok) nagy energiát akar kinyerni egy feltöltés után, annak a nagyobb kapacitás lehet a nyerő választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PS4 (FAT) CUH1116A alkatrészei eladók
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- PlayStation DualSense Edge kontroller // Számla + Garancia //
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest