Új hozzászólás Aktív témák
-
lordEVO
tag
Nagyon varos! Most tolom harmadszor a Doom Eternal-t. Az Ancient God part 1-et is harmadszorra toltam ki 2 nappal ez elott. Nekem ez az a jatek amit elohuzuk barmikor.. Amugy en a ketto kiegeszitott egyben $20-ert vettem meg anno azert meg szerintem boven megerte. Viszont volt nem reg leakciozva $15-ert is a csomag.
-
Túl edgy lett lett már az a dlc, meg sem közelítette az alapjáték kiegyensúlyozottságát.
-
muxi-muxi
senior tag
Minden egyes órája öt euróba került az első DLC-nek, nem volt kiemelkedő ár/érték bajnok. Nehezebb lett mint az alapjáték, talán így próbálták feljebb tekerni a szavatosságot. Most kell megvenni inkább az elsőt, és fél év múlva a kövit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Gitáros topic
- Formula-1
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás topik
- Analóg fényképezés
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest