- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Androidos tablet topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Nem azt mondom, hogy sokat neteznék mobilról, de kifejezetten előnyömre vált eddig, ha meg tudtam nézni útközben is egy e-mailt, vagy fontosabb helyet, esetleg valamit a Gmaps-en. A havi 700 Ft-ot meg nem sajnálom a 40 megás csomagért, telefonon eddig sose léptem túl.
Pedig nem okostelóm van, csak egy egyszerű érintős Samsung -
ceia
őstag
A applét vásárlók a legtehetősebbek, ezért nem csoda, ha ők neteznek legtöbbet a bizbaszukkal - luxus-függők, megvan a szent eszköz, van zsé is, hát miért ne?
Szerintem, ha választaniuk kéne: vagy levágják az egyik kisujjukat, és marad a cucc, vagy marad a kisujj, de sohasem lehet smartphone-juk, menne a kisujj! -
gabor85
őstag
így van. végigéltem ezt.
6120c: csak akkor neteztem ha "kellett"
Diamond2: gyakran böngésztem munkahelyre menet és hazafele jövet is.
HD2: "mindnehol" netezekitt is mint mindenhol máshol, van egy etalon, ebben az esetben az asztali böngészés.
minél jobban megközelíti ezt a színvonalat, annál jobban elterjed. -
David75
őstag
Nincs ebben semmi meglepő,egy használható rendszeren szívesebben csinál bármit az ember.Ha ugyan annyi android vagy bada felhasználó lenne mint iphone-os akkor hasonló statisztikák jönnének ki.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A szolgáltató felmérést készített előfizetői okostelefon-használati szokásairól. Az iPhone-tulajdonosok a legaktívabbak.
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest