- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Tudom nekem MX Vertical van hozzá. Az újak lehet, de azért valljuk be, hogy a MacOS-t bármihez képest nagyon szokni kell. És sajnos nagyon nem igaz, hogy csak működik. Én azzal kezdtem, hogy terminal-on ráhúztam azokat a progikat, amiket megtaláltam pl amiket Linux Mint-en használok, de GUI-s programoknál azért az Apple Slicon még nagy lemaradásban van, ha csak nem a réteg felhasználásokat nézem.
Amúgy maga a gép szuper, mert nem volt olyan gépem, ami eddig bírta volna, és passzív is. Ez nagyon tetszik benne. Ez a jövő nem is kétséges. De azért ehhez majd, hogy eléggé populáris rendszer legyen, sok olyan dolog kell ami nem ennyire egyedi.
A kijelzője világbajnok, a hangja is elég jó, de az olyan dolgok viszont azért idegesítők, hogy ameddig egy Enterprise business HP képes csatlakozni egy Wifi-hez, addig ez kiírja, hogy ja diagnosztika, és amúgy meg nem csatlakozok, mert gyenge a jel. Majd közel megyek a Wifi AP-hez csatlakozik, visszamegyek, ahol nem akart csatlakozni, és megy, csak a MacOS eldöntötte, hegy szerinte nem csatlakozik, azért egy Business gép nem csinál ilyet.
Vannak hülyeségei, de azért majd megszokom.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az M1 Pro és M1 Max komoly erőt képvisel a CPU és az IGP frontján is.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xbox tulajok OFF topicja
- Macska topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest