Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Tudom nekem MX Vertical van hozzá. Az újak lehet, de azért valljuk be, hogy a MacOS-t bármihez képest nagyon szokni kell. És sajnos nagyon nem igaz, hogy csak működik. Én azzal kezdtem, hogy terminal-on ráhúztam azokat a progikat, amiket megtaláltam pl amiket Linux Mint-en használok, de GUI-s programoknál azért az Apple Slicon még nagy lemaradásban van, ha csak nem a réteg felhasználásokat nézem.
Amúgy maga a gép szuper, mert nem volt olyan gépem, ami eddig bírta volna, és passzív is. Ez nagyon tetszik benne. Ez a jövő nem is kétséges. De azért ehhez majd, hogy eléggé populáris rendszer legyen, sok olyan dolog kell ami nem ennyire egyedi.
A kijelzője világbajnok, a hangja is elég jó, de az olyan dolgok viszont azért idegesítők, hogy ameddig egy Enterprise business HP képes csatlakozni egy Wifi-hez, addig ez kiírja, hogy ja diagnosztika, és amúgy meg nem csatlakozok, mert gyenge a jel. Majd közel megyek a Wifi AP-hez csatlakozik, visszamegyek, ahol nem akart csatlakozni, és megy, csak a MacOS eldöntötte, hegy szerinte nem csatlakozik, azért egy Business gép nem csinál ilyet.
Vannak hülyeségei, de azért majd megszokom.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB TUF Gaming OC videokártya (TUF-RTX4070TIS-O16G-GAMING) - 3 év Aqua gari
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest