Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hallador

addikt

válasz Teasüti #254 üzenetére

Tudom nekem MX Vertical van hozzá. Az újak lehet, de azért valljuk be, hogy a MacOS-t bármihez képest nagyon szokni kell. És sajnos nagyon nem igaz, hogy csak működik. Én azzal kezdtem, hogy terminal-on ráhúztam azokat a progikat, amiket megtaláltam pl amiket Linux Mint-en használok, de GUI-s programoknál azért az Apple Slicon még nagy lemaradásban van, ha csak nem a réteg felhasználásokat nézem.

Amúgy maga a gép szuper, mert nem volt olyan gépem, ami eddig bírta volna, és passzív is. Ez nagyon tetszik benne. Ez a jövő nem is kétséges. De azért ehhez majd, hogy eléggé populáris rendszer legyen, sok olyan dolog kell ami nem ennyire egyedi.

A kijelzője világbajnok, a hangja is elég jó, de az olyan dolgok viszont azért idegesítők, hogy ameddig egy Enterprise business HP képes csatlakozni egy Wifi-hez, addig ez kiírja, hogy ja diagnosztika, és amúgy meg nem csatlakozok, mert gyenge a jel. Majd közel megyek a Wifi AP-hez csatlakozik, visszamegyek, ahol nem akart csatlakozni, és megy, csak a MacOS eldöntötte, hegy szerinte nem csatlakozik, azért egy Business gép nem csinál ilyet.

Vannak hülyeségei, de azért majd megszokom.

The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák