- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz t72killer #11 üzenetére
Nem néztem elég alaposan utána: az "olcsó" 720QM csak 2.4GHz-ig bírja 2magon, és a 2.8GHz már csak az egymagos max...
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
A GTS 250M nem rossz kari, kb a 9800M GT teljesítményét fogja adni (ugyanúgy 96db shader 500/1250MHz-en, egyedül a memóriabusz ugyan keskenyebb - és szokás szerint az olcsóbb GDDR3-at és nem 5-öt választották.
mivel SzVSz az i7 sem lesz akkora durranás, sztem kb kiegyensúlyozott a konfi.
-
JanR
addikt
Van tudasuk az teny, de miert i7 gts250 melle?
Amugy nem szeretem az MSI notika
-
t72killer
titán
2 magra szűkítve 2.8GHz-ig pörög fel, viszont itt 70W-ot pusztít (!!!) Én éppenséggel tudnék neki feladatot adni (fotók batch feldolgozása), de fűteni mással is tudok
Azt meg nem hiszem, hogy a 2db 2.8GHz-es i7 mag sokkal jobb a p9700 2db uilyen órajelen pörgő magjánál, amik csak 28W-ot esznek összesen.
Tetszik az ötlet, hogy haladunk az igazi multithread (4-8 szál) felé, de most még SzVSz nincs előnyük a mobil core 2-esekkel szemben.
[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
Az 1,6GHz csak az alapjárata, a mobil i7-nek elég derekas turbója van, de már nem emlékszem pontosan mennyi. Azonban én is elég feleslegesnek tartom, elég ritka az a helyzet, amikor egy laptopban elengedhetetlen a kettőnél több mag.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
t72killer
titán
nekem asztalra is 15.4"-os van egy külső monitorral .
Nem tudom, csak én érzem azt, hogy a mobil i7 proci nem lesz nagy durranás? core 2-ből már van 3GHz-es is, ami ráadásul kevesebbet fogyaszt. nem hinném, hogy annyit tudna ez az 1.6GHz-es i7 a négy magja ellenére is, hogy rendesen elverné a penryneket.
-
marsu
veterán
Tuti jó asztali notebookok ...
De azért a 3,5Kg súly már nem kevés, hosszútávon elég nehéz lehet cipelni. De persze sokan csak otthon használják, asztalon, sosem viszik ki a lakásból / irodából. De ha épp nincs rá szükség, akkor össze lehet csukni és eltenni. Praktikus.
Szívesen nézegetnék én is egy ilyet az asztalomon. Nem is vinném sehova ...
Press any key to continue ...
-
Solten
őstag
Ott elcsesztek hogy dzsiforsz kerult belejuk (korajhetet is tulzasnak tartom egy notiban)... Valoszinuleg letezik beloluk atis-valtozat is.
Saor Alba
-
.mf
veterán
GTS250M (96sp, 128bit GDDR3) mellé szerintem fölöslegesen sok a Ci7, egy kétmagos, 3GHz körüli Penryn bőven kihajtja, ami olcsóbb és energiatakarékosabb is lenne.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
littlelion21
addikt
Szép piros.
Remélem lángcsóvák is vannak a fedélen. -
LackoMester
addikt
hajrá asztali harcosok
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LackoMester
addikt
véleményem szerint laptop nem játszásra való bár tudom sokan nem értenek velem egyet... és elég sok gyártó gyárt elég komoly, asztali gépeket megszégyenitö masinákat(Dell,Ali
enware,Asus)de nem az feeling,mint az asztali vas
...ez szigorúan magánvélemény
egyébként az asszonynak jó lenne Sims-re[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
veterán
Hát remek gépek,lehet vinni lanpartyra öket.Habár kicsit soknak érzem a mobil core I7 teljesítményét a mobil szektorba,mégha gamer gép akkor is
duree54
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali informatikai kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gran Turismo
- Milyen processzort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- -70% HP EliteBook 850 G7:i7 10610U,32GB RAM,512GB SSD,15.6" FHD,vil.MAGYAR numeri.bil.l,Win11Pro HU
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Precision 3490 14" FHD IPS érintőIntel Ultra 7 165H RTX 500 ADA 32GB DDR5 1TB NVMe IR kam gar
- ThinkPad L13 - 13.3" FHD IPS, I7-10510U, 16/256, type-c +SZLA! +GAR!