Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Barthezz2 #52 üzenetére
physx miatt szívni AMD karival? Egyébként én most kérdeztem, nem n évvel ezelőttről, mivel jelen időben állítottad nagy bölcseleted. Szóval azért, mert a Shift nem lett megfelelően optimalizálva AMD karikra azért már az nv a hibás és nem a fejlesztő cég? Hogyisvanez? Azért, mert sokakat valami hidegen hagy, másokat még érdekelhet, s mint tudjuk nem csak a tömegigények kielégítéséből lehet jól élni, hanem rétegigényekből is. A te logikád szerint akkor egy cégnek, aki áthelyezi a hangsúlyt egykori fő termékkörérről teljesen másra, ahova tolni kell talicskaszám a pénzt az ehelyett inkább ölje azt a kivonulásra jelölt területbe? teljesen logikus. Így sokáig nem élne vállalkozásod.
#59 zuchy: valami bizonyíték az Nv akciójára?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- Autós topik
- World of Warships
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest