Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
pusszycat
üzenetére
Látod ezeket nem tudom. Valamekkora vihart még amúgy elbír szerintem hánykolódás nélkül (én az Északi-tengeren aludtam hajón, ott akkor nyugalmas volt minden). Bár olyan fáradt voltam végig, hogy felőlem akár vihar is lehetett volna.
Hajnalban első nap kimentem megnézni, hogy milyen amikor már ugye nem látszik a part, és körbenézel, és csak csíkot lehet látni. Hát, aggasztó. -
-
Nem valószínű hogy tengeribeteg lesz Bocha a hajón.
Én utaztam már ilyen kompon kabinban, egyáltalán semmit nem érzékel az ember a hullámzásból, vagy egyáltalán abból, hogy tengeren van. Egy nagyon kicsi távoli mormogást lehet hallani, hogy működnek a motorok, de amúgy semmilyen mozgás nincs, ne tartsatok ettől. -
petymeg
addikt
"ahol feltolják az Atecát egy kompra"
Miért kell feltloni?
farkas82
Nem sok országban olyan toleráns a rendszer, mint nálunk ahol az 50 65, a 90 105 a 130 meg 145. Erdélyben 61-gyel mentünk, 60 helyett és megbüntettek. Ha nem fizetsz ott helyben, elveszik a jogsit és mehetsz a hivatalba rendezni.
-
callmeakos
veterán
Tizenkettedik alkalomra azért elég nehéz újat mutatni, pláne ha maga a rendezvény se lesz akkora durranás, így aztán az e fajta kalandozás tök jó ötletnek hangzik. Jelen esetben inkább jó szórakozást kívánnék, semmint jó munkát, de természetes a tudósítás végett mindkettőt

-
Keem1
veterán
Már várjuk, hajrá srácok!

Igaz, minden nyitó bejegyzés alatt megírom, de tényleg jobban várom az MWC-s blogbejegyzéseket, mint magukat a cikkeket.
-
AliceWake-t vétek lenne itthon hagyni,nem is értem,h nem lázadozik ellene.

Snooker147: Nem gyóntatni mennek...

-
Matada2.3
veterán
Várjuk az élménybeszámolókat.

Legenddék mehetnének valami elektromos autóval, az külön kitöltene egy teljes blogsorozatot, abban biztos vagyok

-
Farkas82
tag
A nyáron voltunk családilag autóval Barszelónában, hát a francia autópálya kicsinálta az idegeinket. A sok fizető kapu miatt eleve elveszti az autópálya az értelmét (értsd: gyorsabban haladsz) meg ennyi magát 105-el a belső sávban felejtő, illetve kinthagyott indexel közlekedő idiótát mint ott még nem láttam. A korona az egészen az volt, hogy még a végén utánnunk küldtek egy 45 eurós büntetést is, mert szerintük 90 helyett 98-al mentünk(láttam amikor villantott a trafipax 95-el mentünk). De még a levél is frankón gugli fordítóval volt fordítva.
-
Snooker147
tag
Szerintem AliceWake-nek jobban megnyílnának a riportalanyok, mint mondjuk Bone-nak. Nem? Rossz húzás Őt itthon hagyni😀
-
atosan
veterán
Jó utat, jó szerencsét és sok cikket! 🙂
-
Mr.Silkó
veterán
Nagyon jó utat mindenkinek, és sok érdekes úti riportot, cikket, interjút, videót nekünk!

-
juuzer
addikt
Jó utat és sok KAS-t!

-
EndR
tag
Csak egy aprócska kérdés: miért nincs egy közös Mobilaréna Instagram fiókotok?
(egy fióknak lehet több kezelője is)
Úgy egyben lehetne látni mindent, ami oda tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen széket vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tesla topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Cooler Master CK550 V2 Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Cooler Master CK530 V2 Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ SteelSeries Apex Pro (Bemutató darab) Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest