Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

The.Biker

üzenetére
						+1
Azt mondanám, hogy az X képek a "legizgalmasabbak", mintha alapból egy profi Lightroom-utómunkával mentené el őket, a Pixel a tökéletes átmenet, már jóval élethűbb kivitelben, az S9 képeknél pedig meg messziről ordibál a tipikus ISOCELL félig festmény félig félig fénykép jelenség.. Mielőtt nem gariztattam beállt OIS-sal az S6-omat, Sony IMX szenzoros kamera volt benne, esküszöm "ég és föld" a Samsunggal összehasonlítva. - 

hello28
aktív tag
válasz

The.Biker

üzenetére
						Szia
Igen ...
Érdekes videók igazából már nem lehet eligazodni egyik videókban x jobb másikban az s9plus...Írták nem rég hogy bechmark nagyon alul maradt s9
Majd az eddigi legjobb kamera és kijelző a s9 pluszAztán most meg írják 4K 60 fps 5 perc tud és megadja magát a telo..
Most akkor hogy is van ez!???
 - 

cog777
őstag
 - 

Mr.Silkó
veterán
válasz

The.Biker

üzenetére
						Nekem is megvolt az összes S csúcsmodell a Samsungtól (S4 kivételével), de az S6 indította el nagyon jó irányba a céget, makulátlan volt a külseje, bitang jó a kamerája és a procija. A nem-bővíthetőségért és a valóban gyenge üzemidőért én is bosszankodtam sokat, végül ezért is búcsúztam el a készüléktől, de sokáig "visszasírtam" még később, főleg a mobilos körökben máig remek kamerájáért.
 - 

- 

Keem1
veterán
válasz

The.Biker

üzenetére
						A különbség 0,4 col átlósan, ami nincs egy centi sem. És még mindig átlósan. Ahol van S9 méret, ott biztosan lesz alig több, mint fél centivel nagyobb is szvsz.
Igazából akinek nagy, annak már az S9 is nagy. Ezért érzem túl nagynak a különbséget a két telóhoz képest, ami már nincs az árral arányban.batai15:
Szinte biztos vagyok benne, hogy az S8-cal is kompatibilis lesz, legfeljebb egy szoftverfrissítés árán. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
 - Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
 - Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
 - HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)