Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kontrobi
aktív tag
válasz
rendesadam
üzenetére
Lassan eltelt egy hónap. Visszatérhetünk így néhány hét után az üzemidőre de nem tudom mit kéne tapasztalnom. Ha valakinek van valmi mondanivalója ne tartsa vissza!

-
kontrobi
aktív tag
válasz
rendesadam
üzenetére
Először nekem is furcsa volt de hamar megszoktam.
-
korcsi
veterán
válasz
rendesadam
üzenetére
Engem zavar, hogy nem átrendezhetőek, a szoftverest (Honor 6) lehet szabadon variálni.
-
kontrobi
aktív tag
válasz
rendesadam
üzenetére
Hogy néhány hét múlva mitől lesz jobb az akku üzemideje nem tudom de majd megvárjuk azt a pár hetet és elmondom mi a tapasztalatom.

-
schulzz
tag
válasz
rendesadam
üzenetére
Az lehet h feher van meg,nem tudom. A fólia mé gyárilag rajtavan. Tokeletesen van rarakva. Csak a camnal lehet észrevenni h fólia van rajta. En imádom ezt a telót habar 2sb ot mar elfogyasztottam mert rossz volt de akkor is ilyet akarok. A procika sztem kozepkategoria. Nem hinnem h akadna legalabb is atlag felhasználás mellett tuti nem fog. Az akksira leszek kíváncsi mennyit vir. Amugy fogasra meg tok vékony. Erzesre az eleje a sik hveglap miatt a p sorozatra hajaz.
-
schulzz
tag
válasz
rendesadam
üzenetére
nem kell rá fólia mivel azzal adják. pár infót tudok mondani. a teló pl antutuba kb 25e ret gurít. sajnos többre nem volt időm mert ment is vissza az edigitalba. de támpont lehet a p8 lite teszt mivel szinte koppra ua( kivétel képernyő méret , nfc és belső mem)
-
kontrobi
aktív tag
válasz
rendesadam
üzenetére
Én a jó öreg aliexpressen [link]szoktam ilyeneket keresgélni.
Ha van ilyen telód, viszont néhány szót mondhatnál róla mert eddig csak schulzz "kolléga"
írta, hogy neki nem volt jó a gsm jel! -
korcsi
veterán
válasz
rendesadam
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

írta, hogy neki nem volt jó a gsm jel!