Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kontrobi
aktív tag
válasz
Zitababus
üzenetére
Szia!
Amit vártam a távoli keletről nem jött meg. Bár szóltak, hogy sajnálják de nem az ő hibájuk, kérik az öt csillagot.
De legalább szóltak.
Aztán rendeltem egyet az ebay-ről, Spanyol honból, bő egy hét alatt itt is volt. Víztiszta, teljesen átlátszó vékony szilikon tok. Szépséghibája, hogy nem az a nagyon passzos szoros illeszkedésű mint ahogy azt az ember várná, hanem egy kicsit lötyögős. Olyan veszek egy kicsit nagyobb óvszert, mert a másik szorít címszó. Igaz abból nem is esik ki semmi!
Na így vagyok most!
Meg olykor nem vagyok elérhető, nem cseng ki. Meg ilyen nyalánkságok. Meg meleg van!

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- Silvercrest Rajztábla
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De legalább szóltak.