Hirdetés
- Billentyűzet gondom van
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Apple asztali gépek
 - OLED TV topic
 - Milyen széket vegyek?
 - Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
 - Samsung Galaxy Tab tablet topik
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - SSD kibeszélő

Új hozzászólás Aktív témák
- 

kontrobi
aktív tag
válasz

Vartanus

üzenetére
						Az, hogy az 1.7-hez képest esetleg ez mekkora visszalépés -ha egyáltalán az - nem tudom, én 4x1.2-ről jöttem ahhoz képest meg ugye ez erős fejlődés.
Nem érzékelek csavarodást, a hátlap számomra kifejezetten kellemes fogású. Nyekergés sajnos van egy kicsi, rögtön az első hátlap levétel után a bekapcsoló oldalán érhető tetten. Házilag orvosolható valamilyen szinten.
Én komoly hálózati hibával nem találkoztam. Kissebb gsm problémák adódtak de nem vészes, újraindítás után helyreállt. Ezt is nyáregyházán tapasztaltam, itthon nem.
SD-re telepítek mindent, GPS, játék, mindig tv stb...
A Lollipopp egy nagy kérdés mennyit fog elvenni a tárhelyből, én úgy gondolom vagy inkább bízom benne, hogy ezt megoldják okosan.GPS-t sokat nem használtam de amikor igen, működött rendesen, hiba nélkül.
WiFi nekem panaszmentesen szalad, stabil. Amikor hiba volt az is a router miatt.
Remélem segítettem!

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
 - BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
 - BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest