Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez jó hír.
Küzben kipróbáltam a Z10-en. Eddig csak azt a hibát tapasztaltam, hogy a telefonszámra azt mondta, hogy rossz országkód.
Emiatt a biztonsági kérdést választottam, nem a telefonszámot.
Nem próbáltam még, de ettől függetlenül azért magyar létemre tudok fizetős appokat vásárolni innen?Azért remélem a Jollával közösen létrehoznak egy szorosabb együttműködést, és nekifekszenek az áruház bővítésésében, mert akkor egy igazi, részben platform-, és teljes egészében Google-független áruház lenne, versenyképes kínálattal, ami nekem már elég is lenne.
Ráadásul nekem duplán jó, mert egy fiók lenne a One S-hez, a Z10-hez, és később a Jollámhoz is, nem kéne 600 fiók minden platformra.
Már csak az lenne a jó, ha a WP is belekerülhetne ebbe a körbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest