- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Értékesítené a nemrég felvásárolt ZT Systems gyárát az AMD?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
válasz
fordfairlane #87 üzenetére
Én a 6320-ból kivágtam az írót, helyette USB 3.0-ás modul van benne, néha meg hdd caddy. Ha mégis kellene, akkor van egy Samsung külső íróm.
-
Gusztáv
addikt
válasz
kromatika #77 üzenetére
Ezeknek a gépeknek a nagy részéért a felhasználó egy vasat nem fizet, mert céges gépként kapja. A cégek meg pont olyan konfigot kapnak, amit kérnek a Dell-től. Így lehet 2015-ben még olyan E5440-et venni, amiben csak dvd-olvasó van. Kérheted íróval is, de az plusz 10$. Egyszerűen felesleges funkciókra elvből nem adnak ki pénzt, pedig hogy egy gép 940 vagy 950$, az egy gépnél rohadt mindegy. Persze, ha mondjuk éves szinten 1000 db-ot rendelsz, akkor az már nekünk egy szép összegnek tűnik, de egy ilyen cégnek semmi. Ha az usernek extra igénye van, és kisírja a főnüknél/ITs-nál, akkor a Dell baromi rugalmas tud lenni (még ha alapból standardizált gépek vannak a szerződésben, akkor is).
-
Gusztáv
addikt
Nálunk E54xx-ből van több mint 20, 6-os szériából 50 db. Mindegyik gyárilag ssd-s. Az ssd-ből cseréltek kevesebb min 5 db-ot, alaplap csere is azért volt egy pár, mert vagy a dokkolót nem látta, vagy az usb portok rendetlenkedtek. ezen kívül volt pár megdöglött lcd háttérvilágítás. Komolyan meghalt gépre nem is nagyon emlékszem, csak egy 6220-volt, amibe beleborul egy pohár víz. Hálózatról továbbra is ment, de többet nem volt hajlandó tölteni az akkuját.
Én nagyon elégedett vagyok a Dell szerviz szolgáltatásával, pl pont tegnap jelentettem be egy E5420-at, hogy kontaktosak az usb portjai, ma 11-re már jöttek is alaplapot cserélni. -
Gusztáv
addikt
Nálunk az értékesítők is folyamatosan hurcolják a gépeket, semmi probléma ezzel kapcsolatban nem merült eddig fel. Én a 5420-30-ál nem voltam kibékülve, ehhez képest a 5440 már sokal jobbnak tűnik. Meg a design is sokkal kedvesebb a szívemnek. Nálunk a management kapott 62xx-es gépeket, de most már ők 7240-t használnak.
Az ATG nem egy akkora szám, gyakorlatilag egy 6430 némi gumi védőkkel, egyedül a fedlap van masszívabb anyagból. Elvileg pont most tervezte újra a Dell gépet, az új modell már valóban a Rugged Extreme leszármazottja. Ha minden jól megy, márciusban kapok párat
.
-
Gusztáv
addikt
Az a kérdés, te mit tekintesz munkának. Internet/Office/SAP/CRM-re a 5-ös széria is bőven megfelelő, nálunk az értékesítő kollégák pont erre használják. Régen ők is 64xx-et kaptak, de rájöttek az anyánál, hogy tök felesleges, mivel amikor cseréltük őket (4 év után) gyakorlatilag újszerű állapotban volt mindegyik. Most lassan a 5420-ak kerülnek lecserélésre, és azoknak sincs kutya baja. A szervizes kollégák E64xx-et használnak, most már az ATG verziót, oda meg néha még az sem elég. Náluk szokott lenni billentyű , lcd, készülékház csere. Mondjuk ők gyárakban, raktárakban, udvaron használják, a hűtőháztól kezdve a kánikuláig minden körülmény között.
-
Gusztáv
addikt
Na igen, de gondolom a kompatibilitást a régi dokkolóval fontosabbnak érezték, mint a kinézetet. Mondjuk z fura, hogy nincs egy olyan dokkolójuk, ami már az új modelleknek megfelelően van tervezve (és nincs is tervben). Különben jó kis gépek ezek, nálunk még a 5440-es széria van, a design is sokkal jobb, mint a 30-asok béna kerekded formája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nálunk járt egy 12,5 és egy 14 hüvelykes, 5000-es szériájú, főleg irodai használatra tervezett laptop.
- HP Pavilion 2 in 1 Laptop GARANCIÁLIS 2026.07.20-ig
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Szinte új állapotú Lenovo Thinkpad L13- G2 - I3- 1115G4 (11. gen) 8 GB Ram -- 256GB SSD - HD Kijelző
- 2db processor !
- DELL Latitude 7400 - I7-8665U / 16GB / 256GB SSD / 14" FHD Kiválló állapotú, jó aksival eladó
- APPLE MACBOOK PRO 15" A1707 MID 2017 SILVER (EMC 3162) HASZNÁLT LAPTOP
- Jó állapotú Dell Latitude 5300 I5-8350U 16GB 256GB NVME FHD eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest