Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nekem ennek a vezetékes változat van, teljesen rendben van.
-
lo_jo
senior tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
A One S kontrollere óta (model 1708, 2016-os megjelenés) semmilyen 10k-s vevő nem kell, bármilyen olcsó, de normális BT adapter megteszi. Nekem egy MediaMarktban vett 3k-s Asus dongle van, tökéletesen ment vele a One S kontroller (MS saját segítsége, hogy hogyan különböztethető meg a BT és a nem-BT verzió [link]) és a Series X is hibátlanul megy a csere óta.
A különbség az olcsó és a gyári között az, hogy nem lesz konfigurálási szívás, bekapcsolod és működik, nem Button1-Button2, stb lesz a kiosztásnál, hanem ami a kontrolleren is van. Előtte volt több féle olcsó, még a vezetékes időkben is, teljes mazochizmus (volt nálam kipróbálásra egy vezetékes Speedlink még valamikor 2010 környékén, ott a jobb analóg tengelyeket kézzel kellett minden játék konfigjában átírni, mert "el volt forgatva" 90 fokkal balra). Ja és sokkal tovább bírta a 2 Xbox gyári, mint egy fele annyiba kerülő Speedlink és társai. Androidról csak ismerősöktől tudom, de ott is teljesen támogatott, iOS esetén pedig saját tapasztalat, hogy mind a MS, mind a Sony gyári kontrollerek szépen, hibátlanul teszik a dolgukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest