Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megérkezett a hardverszállítmány
Új hozzászólás Aktív témák
-
buccsi
tag
Lassan kezdem átlátni a dolgot. Ezek szerint ennek a Battlefield nevű játéknak a multijáról van szó, de akkor ezt miért nem lehetett beleírni a cikkbe, mert ha jön egy mezei júzer(mint pl. én
) akkor csak annyit lát, hogy van valahol egy nyereményjáték amin ingyenes a részvétel, nem kell semmi mást csinálni csak regisztrálni, akkor akadályokba ütközik, mert nem tudja, hogy kell hozzá egy PC játék eredeti példánya is. És az az érdekes, hogy ez még ott a verseny oldalán sincs leírva. Én azt hittem, hogy olyasmi nyereményjátékról van szó mint amilyen itt a PH! oldalakon is szokott lenni: a szervezők kérdéseket tesznek fel, mi válaszolunk, ők sorsolnak, mi nyerünk (egy Prohardver pólóm már van). 
Skype-om nincs.
Így már csak annyi maradt hátra, hogy sok sikert kívánok a résztvevőknek.
-
buccsi
tag
Mi az a TS3 és mit kell csinálni azzal a IP és Port számokkal? Ja és miről szól ez a verseny, mert ott az oldalon sincs leírva. Én rákattintottam mindegyik bannerjére, de ebből 2 oldalon csak valami Battlefield nevű játékról van szó. Ehhez a játékhoz kötődne ez a verseny?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- MacBook Pro M1 16 32/512, 100% Akkumulátor, 2 Ciklus!
- Apple MacBook Air M1 8GB/256GB, akku: 100%, garancia: 2026.10.12.
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2021 gyártás) 46 ciklusos 96% akku
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2022 gyártás) 38 ciklusos 98% akku
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) akkor csak annyit lát, hogy van valahol egy nyereményjáték amin ingyenes a részvétel, nem kell semmi mást csinálni csak regisztrálni, akkor akadályokba ütközik, mert nem tudja, hogy kell hozzá egy PC játék eredeti példánya is. És az az érdekes, hogy ez még ott a verseny oldalán sincs leírva. Én azt hittem, hogy olyasmi nyereményjátékról van szó mint amilyen itt a PH! oldalakon is szokott lenni: a szervezők kérdéseket tesznek fel, mi válaszolunk, ők sorsolnak, mi nyerünk (egy Prohardver pólóm már van).