- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Használ valaki dokkolót amióta ez a cikk megjelent? Milyen márkát érdemes venni vajon? A noname is ugyanolyan jó lehet?
-
rviktor25
tag
király kütyü, be is szerzek egyet ^^
-
Integra
titán
ez nem rossz csak ott a szájt féle dokkoló hdd-hez...
kicsit csúnyácska, de messze praktikusabb -
kavicssli
addikt
2008at írunk.. és miért nem nekem jutnak eszembe ilyen cuccok? Szerintem jópofa kütyü!
-
-
erdoke
titán
válasz
kopaszkukac #10 üzenetére
Azért az furcsa, hogy egyetlen vezérlő sem tudja megközelíteni az elméleti maximumot, nem? Ebből én inkább arra következtetnék, hogy nem az eszközökkel van baj, és a gyakorlatban igenis szűk keresztmetszet az USB.
-
Reaper
őstag
Nem akarom reklámozni, de én kb 1 éve vettem ilyet [link] és tökéletesen teljesit minden funkciót. A link csak példa, többen árulnak ilyet.
-
Egész ötletes, és pofás darab.
Ha lehetne kapni, és nem számítana, hogy mire szórom el az árát, talán még vennék is. Ki lehetne váltani a sata-s rack keretét a házból. Mert most van egy pata, és egy sata keret a házban, álltalában csak berakom a vinyót a fiókba és bedokkolok.
Egy ilyennel a fiókba rakás 20 másodpercét simán megspórólnám.
-
Godefroy
senior tag
Jók ezek a dokkolos cuccok.
Én is meguntam már, hogy egyre több vinnyó van a gép belesejében, a filmeket tartalmazó 750 eseket már kivülre raktam.
Csak egy lista kell melyiken mi van és aszerint csatlakoztatom -
demagóg
aktív tag
válasz
macilaci78 #12 üzenetére
Normál esetben és üzemi fordulaton fém a fémmel soha nem találkozik, így nem is kophat (a folyadékfilm nem kopik). Már a golyóscsapágyas korszakban is feszített csapágyakat használtak az egyenletes futás miatt. Így régen is és most is a forgórészt pozicionáló erők sokkal nagyobbak mint a szerelvény súlya által okozott asszimmetria.
-
simonzé
addikt
Egy kártyaolvasó áráért egy ilyet? Hülye lennék nem venni. A bajom csak azzal van, hogy a 2000Ft-os vételárra jön még 6000 Ft postaköltség az USA-ból. Na máris kezdem keresni UK-ben, hátha felbukkan valahol.
-
atesss
addikt
Na ez tetszik !
De egy e-Sata tényleg nagyon kéne rá.
Most akarok épp HDD keretet venni ha lenne rajta még lehet pont ezen is gondolkoznék.Jofi81: simán megoldható lenne az is...
, nem értem miért esik nehezükre (lehet kicsit nagyobb lenne mondjuk)
Mod: megvan miért nincs egybe: akkor nem vennél meg kettőt !Cs_Laci: hát oldalra fektetve sokszor szokták használni, nem lehet nagyon más ha a "végére" fekteted, nem?
-
Jofi81
őstag
Gondolom olyan dokkoló egység nincs, amely PATA és SATA eszközöket egyaránt fogad...
-
Cs_Laci
senior tag
Az ötlet és a kivitelezés is marha jó!
De nem probléma a vinyónak, hogy állítva van használva? -
Hebry
senior tag
Tényleg nem rossz, csak az USB2 a szűk keresztmetszet.
Nem értem miért nem csinálják e-Sata-val -
bugger
tag
Nagyon jó, nekem főleg az xd olvasó miatt (is)!
-
lumber_hw
csendes tag
Az eddigi legszebb eszköz ezzel az egyébként szimpatikus megoldással. De egy e-SATA csatival megfejelhették volna.
-
anulu
félisten
need!
-
Borisz76
nagyúr
Egész pofás .....és hasznos is lehet akár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Unitek eszköze SATA merevlemezeket, USB eszközöket és memóriakártyákat is fogad.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest