Legfrissebb anyagok
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Áh, értem. Bevallom a "játékos" teszteknek nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget, mert számomra ilyen eszköznél nem szempont, lehetne feleennyire gyenge (mint amilyen), akkor sem érdekelne. Video-gyorsítás a helyén legyen, nekem (meg a célközönség nagy részének) elég is.
Reméljük eljön majd az is amit írtál, egyszer. Intel oldalról sanszosabbnak látom, ha szereznek valakit a GPU kifejlesztésére. AMD oldalról a CPU-ra kéne ráfeküdni, Brazosnál oda is pörköltek, de most hogy az Intel összeszedte magát Atom fronton, nem is tudom, mi lenne a nehezebb: AMD részről az Inteles CPU-t leverni vagy Intel részről normális GPU-t fejleszteni. Jelenleg szerintem úgy néz ki az előbbi.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest