- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Házimozi belépő szinten
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeavyToys
senior tag
Olvasva az előző hozzászólásokat az árral kapcsolatban én nagyon meglepődtem. 25 ezerért szerintem baromi jó vétel. MSI többi lapnál szokványos számozását figyelembe véve, lesz még ettől olcsóbb változat is. Ez ugye az E-45 ös felszereltségű modell, azonban létezik az E-41-es is, a gyártó többi termékénél. Pl. 880-as am3-as alaplap E-45-ös: 24K, E41-es:18K. Ha itt is így alakulnak az árak, elmondható hogy ez a modellcsalád egy abszolút best buy lesz kategórián belül. (gondolva itt a D510-es atommal és GMA 3150-el szerelt lapok 20k. körüli árára)
A ventilátor szerintem sem a legszerencsésebb megoldás, Asus már kínál is passzív hűtéses verziót. Ennek ellenére azt mondom, hogy ez sem életképtelen megoldás, én is ezt választanám, mivel minden napi használatra, netezni, dolgozni szerintem egyáltalán nem zavaró az a zaj, amit a kis légkavaró kelt.
A 60K-s ár pedig, úgy jöhet ki, hogy igaz minimál költségvetés de:
25-k a lap
10-k a ház+táp(Spire Powercube SBM 210, Codegen MX-31)
10-k a winyó (500 gigás Seagate vagy WD green)
5 k (Optikai meghajtó)Tudom itt a táp kérdéses minőségű, magam sem ezt választanám, de kétségtelen, hogy rengetegen használnak ilyen tápegységeket, van amelyik akár évekig is stabilan működik, de ha ez nem szimpi a Codegen házba (8k) 5-6 k-ért már lehet "minőségi" FSP tápot venni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Brazos platformra épülő termék a hónap végére kerülhet a magyar üzletekbe.
- One mobilszolgáltatások
- PR-Telecom
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gitáros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok