Kézbe vettük az MSI fusionös alaplapját

Hirdetés

Sikerült kézbe venni a HTPC-t építő felhasználók aktuális álmát. Az E350IA-E45 jelzésű alaplapról már korábban beszámoltunk, ám most testközelből sikerült megtekinteni az apró kiterjedésű megoldást. Mint ismeretes a termék az AMD Brazos platformjára épül, vagyis az első Fusion rendszert köszönthetjük személyében. Ennek megfelelően az alacsony fogyasztású újdonság kivétel nélkül támogat minden gyártófüggetlen API-t, és gyorsít minden video- és webformátumot.


Fotó: PROHARDVER!

A Winki 3 is megtalálható lesz a terméken, mely lényegében egy előre konfigurált operációs rendszer, amivel a felhasználó gyorsan tud internetre kapcsolódni, fotókat szerkeszteni, és lehetőség van e-mailek küldésére, illetve a Skype használatára is. Ezenkívül a szoftver beépített adatmentő programot is tartalmaz, ami időnként jó szolgálatot tehet. Az alaplap áráról még nincs pontos adat, de tudomásunk szerint 25 000 forint körül alakul majd az árcédula. Ennek megfelelően 50-60 ezer forintból egy mindentudó, alacsony fogyasztású HTPC építhető, nem csak filmnézésre.


Fotó: PROHARDVER!

Az exkluzív lehetőségét kihasználva három fényképet is készítettünk a termékről, melynek pontos tartózkodási helyét nem árulhatjuk el, de jó érzés volt, hogy Magyarországon elsőként érinthettünk meg egy Brazos platformra épülő Mini-ITX-es alaplapot.


Fotó: PROHARDVER!

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés