Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- iPad topik
- Egyedi RX 9070 XT-vel készül az ASRock
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
mghltm
addikt
termeszetesen en sem arra gondoltam, hogy adjunk neki 2 voltot es ami a csovon kifer lesz ami lesz. inkabb biztonsagos korlatok kozott gondoltam a dolgot, ahol meg a szakik szerint sem lehet kart tenni a kartyaban, mert belefer a tureshatarba. ( elvegre ez a celja ennek a kiemelkedo kartya megalkotasanak ) mar egy onkentes akadna is
-
mghltm
addikt
a lightning-nak bun volt nem adni egy kis vizet/nitrogent, mert nelkule csak annyit mutat magabol, mint amennyit a mezei vtx3d is tud ( es ez inkabb az amd erdeme, nem a gyartoke ). erdekessegnek jo a teszt, de nekem hianyerzetem van az extrem tuning nelkul. a vtx3d jo vetelnek tunik: halk, huvos, jol tuningolhato es "olcso"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS routerek
- Nintendo Switch 2
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Milyen routert?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest